2777
2789
عنوان

مث چی از بارداری پشیمونم اما راهی نیس اخر پنج ماهم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 44 پست
وقتی از بارداری بدت میومد باید درست جلوگیری میکردی عزیزم  حالا هم ک اومده خداروشکر کن بابت داش ...

جلوگیری نکردم بنا ب یک شرایط که گیر کرده بودم مجبور شدم باردار شم

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پیش مشاور باهاش صحبت کن . اون بیشتر میفهمه . حداقلش اینه که سبک میشی

مشاور رفتم هیچ فرقی نکرد پیش دونفرم رفتم همش حرفای بقیه رو میزنن میکن مسیولیت پذیر باش ولی من از بچه متنفرم از بچگیم تا حالا عیچوقت خوشم نیومده و چون اجباری باردار شدم الانم حالم بده 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
جلوگیری نکردم بنا ب یک شرایط که گیر کرده بودم مجبور شدم باردار شم

به خدا به دنیا بیاد عاشقش میشی چرا این لحظه های قشنگو برای خودت تلخ میکنی

همسرت بده 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

برعمس زنداییم و داییم بچه دار نمیشن خواستم بدم ب اونا شوهرم قبول نمیکنه😭😭😭

من دوتا دختر دارم اوایل بارداری عین تو بودم دنیا که اومد چون باعث شد از شوهرم دورشم حسم بدترشد اما وقتی ۶ماهش شد لباسای کوتاه میپوشوندم به مرور تبدیل شد برام به یه عروسک 😍😍😍😍

برعمس زنداییم و داییم بچه دار نمیشن خواستم بدم ب اونا شوهرم قبول نمیکنه😭😭😭

نگو این حرفو توروخدا .بچه گناه داره. اگر بفهمه کسی منتظرش نیست و نمیخوادش......... بهش رحم کن و اینقدر به فکر خلاص شدن از دستش نباش. بچه ها تو شکم مامانشون هم یه چیزایی می‌فهمن.  

شوهرت چجور ادمیه؟ 

خیلی خوبه مرد زندگیه

احتمالا افسردگی و استرس های بیخود داری 

حال دلت را با قران گوش دادن بهتر کن (قران بامعنی فارسی) مطمئن باش انقدر بعد اومدنش باخودش برکت و نعمت میاره ک خودت را سرزنش میکنی .پیشنهاد میکنم بری مشاوره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به خدا به دنیا بیاد عاشقش میشی چرا این لحظه های قشنگو برای خودت تلخ میکنی همسرت بده 

برعکس همسرم خیلی خوبه من کلا بچه بدم میاد 

مشاور رفتم هیچ فرقی نکرد پیش دونفرم رفتم همش حرفای بقیه رو میزنن میکن مسیولیت پذیر باش ولی من از بچه ...

پرستاری؟؟؟ .....اینقد همکار های شوهرم هستن بچه دارن و خوب میرن شیفت و میان ....درضمن نترس وقت همیشه برای کار هست 

اره بچه اوله شوهرمم خیلی خوبه زندگیمون خوبه کلا : /discussion/topic/11973890/%d9%85%d8%ab-%da%86%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d9%be%d8%b4%db%8c%d9%85%d9%88%d9%86%d9%85-%d8%a7%d9%85%d8%a7-%d8%b1%d8%a7%d9%87%db%8c-%d9%86%db%8c%d8%b3-%d8%a7%d8%ae%d8%b1-%d9%be%d9%86%d8%ac-%d9%85%d8%a7%d9%87%d9%85?postId=309053753

بهت قول میدم. بدنیا بیاد درست میشه حالت الان هورمونات بهم ریخته. و حالت کاملا طبیعیه و حق داری چندماه دیگه بدنیابیاد خودت از حرفات پشیمون میشی و حتی برای نیم ساعت دلت نمیاد ازش دور باشی بعدمیای این تاپیکتو میخونی و به حرفات میخندی 

یکم قوی باش و صبوووور خدا هواتو داره تو لیاقت مادر شدن داشتی.  خدا هدیش رو بهت داده که خیلیا توحسرتشن مطمئن باش بهترین مامان دنیا میشی🥰🦋✨

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)