2777
2789
عنوان

یه پسری بهم پیشنهاد آشنایی داده

457 بازدید | 12 پست

۳۰ سالشه‌. لاغر و قد بلنده. خیلی خوشگل و ریشو😁

به دلم نشسته😍

اما همسایس نمیدونم قبول کنم یا نه

همش میگفتم نگام میکنه ، خانوما اینجا میگفتن توهم زدی

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلیلی داره قبول نکنی وقتی به دلت نشسته؟؟ 😁

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

ایجانم😁😁

چ قدر خوبه آدم به دلش بشینه 

ینی چی نمیدونم قبول کنم یا نه؟بابا بهش بگو رسمی بیاد جلو مشگل پیش نیاد

ان شاءالله عروسیتون

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
ایجانم😁😁 چ قدر خوبه آدم به دلش بشینه  ینی چی نمیدونم قبول کنم یا نه؟بابا بهش بگو رسمی بیاد ...

گفته اشنا شیم

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
همسایه جالب نیستا فک کن دو فردا دیگه کات کنین هی باید با هم چشم تو چشم بشین و تو ی محل همو ببینبن

میترسم بقییه همسایه ها بفهمن بد شه

گفته اشنا شیم

بگو برا آشنایی هم رسمی باشه 

بهش بگو آشنا شیم برای چی؟احتمالا میگه ازدواج 

اون موقع بگو بهتره خانواده ها در جریان باشن

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
بگو برا آشنایی هم رسمی باشه  بهش بگو آشنا شیم برای چی؟احتمالا میگه ازدواج  اون موقع بگو ...

اگه قسمت هم شدیم واسه ازدواج و عروسی باید کل کوچه رو دعوت کنیم عروسی؟😁

اگه قسمت هم شدیم واسه ازدواج و عروسی باید کل کوچه رو دعوت کنیم عروسی؟😁

😁😁اقااا ان شاءالله اخلاقش خوب باشه بشه 

آره دیگه😂

سلام 

خواهر گلم از من به شما نصیحت.

خیلی هواستونو جمع کنید بازی نخورید مثل دفعه قبل که گفتید آقا قلیون می‌کشیده ومن گریه پس بدون ۹۹درصد پسرها  به قصد رابطه جنسی  وارد رابطه میشوند  حالا اگر آقای مد نظر شما قصد مخفی کردن رابطه از خانواده هارو مطرح میکند. دلیلی محکمی است بر سو استفاده از شما والا اگر آقایی. 

خانمی رو واقعا دوست داشته باشد هیچ عبای از آشکارا شدن روابط ندارد  پس خام حرف ها و نگاه های عاشقانه اش  نشوید منطقی باشید تا آسیبی نبیند واینده خودتون رو تباه نکنید