2777
2789
عنوان

چقدر بارداری سخته

360 بازدید | 37 پست

ناشکری نمیکنم خداروشکر میکنم به خاطر تو راهیم ..

انشاالله سالم و صالح دنیا بیاد ..اما از اول بارداری واقعا دارم همش اذیت میشم 

اول تهوع شدید هنوزم ادامه دارم 

هماتوم گرفتم استراحت مطلق 

فشار خون همش هشت 

الآنم ضعف شدید و ترش کردن 

این ترش کردن دیگ واقعا چیه 

۳۷ کیلو شدم هیچی نمی‌خورم 

الهی بمیرم 

تحمل کن‌ تموم میشه ایشالا ب زودی😁

اما از این حق نباید بگذریم ک بچه داری سخت تره

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله سخته منم بارداریم خیلی خیلی سخت بود و هروقت یادم میاد خدارو شکر میکنم که دیگه باردار نیستم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چند هفته ایی زنجبیل توی چایی تهوع رو میندازه  قرص پرگ ایز که برا تهوع و ترش کردن و سوزش مع ...

وای نه زنجبیل خیلی گرمه 

خانم باردار نباید انقدر گرمی بخوره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
الهی بمیرم  تحمل کن‌ تموم میشه ایشالا ب زودی😁 اما از این حق نباید بگذریم ک بچه داری سخت تره

بستگی داره واقعا. من بچم خیلی اذیت کن بود و هست زودرس دنیا اومد دستگاه رفت زردیش شدید بود کولیک و رفلاکس ، حالام خساسیت های زیادی داره و حساس به پروتیین گاوه و هنوزم ده ماهشه رفلاکس داره بدقلق هم هست و به شدت دست تنهام

امااااااا باز میگم خدارو شکررررر که حامله نیستم😄 دیگه ببین بارداریم چی بود

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....