2777
2789

اگر واقعا کسی میدونه تعبیر خواب بهم بگه...

خیلی مهمه براااام 

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..

ی چیزایی سر در میارم جانم

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزایی سر در میارم جانم

ميشه تا استاتر ميان خواب منو بگيد 

خواب ديدم باهمسرم رفتم كفش فروشي 

يه كفش پاشنه دو يا سه سانتي قهواه ايي انتخاب كردم خيلي تو خواب به نظرم قشنگ بود بعد گفتم بزار مشكي بخرم بشه همه جا با هر لباسي پوشيد و مشكي خريدم 

تعبيرش چيه به نظرتون همسرمم تو خواب ميگفت تو نميتوني پاشنه دار بپرشي در واقع هم همينه اما واقعا تو كفش راحت بودم و انگار بدون پاشنه بود بهش گفتم نه راحتم باهاش 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
بگو

دیشب خواب دیدم یکی از دوستام که خیلی وقته باهاش در ارتباط نیستم اومد تو خوابم و یه تور سفید انداخت روسرم

بعد گفت من تور سفید میدوزم برای کسایی که ( اینطور به نظر میرسید که حاجت دارن یا میخان ازدواج کنن)

منم خندیدم و گفتم واقعا ..گفت آره

حالا نمیدونم تعبیرش چیه؟؟

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
دوستم میگه خواب دیدم یکی به قصد دزدی رفته تو خونمون در رو بسته بعد اوردیمش بیرون چیزی نزدیدهدبود ...

خداروشکر اگه قرار بود ضرر مالی ببینن برطرف شد

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
خداروشکر اگه قرار بود ضرر مالی ببینن برطرف شد

میگه یه دو هزار تومنی دستش بود مادرش ازش گرفت بهم داد 

مچکرم جواب دادید

بعد اینکه میگن خواب رو نباید تعریف کنی برای چی ؟