الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ميشه تا استاتر ميان خواب منو بگيد خواب ديدم باهمسرم رفتم كفش فروشي يه كفش پاشنه دو يا ...
گلم اینجور خوابا هیچ تعبیری ندارن ناشی از افکار رورانه هستن
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
دوستم میگه خواب دیدم یکی به قصد دزدی رفته تو خونمون در رو بسته بعد اوردیمش بیرون چیزی نزدیدهدبود&nb ...
اگر خوابیده در خواب ببیند که دزدی است ولی چیزی ندزدی، این بینش ستودنی است، زیرا این بینش دلالت بر خیر دارد. اگر بیننده تاجر باشد یا پروژهای را انجام دهد، این بینش نشاندهنده یک معامله موفق به زودی است.
منمگنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
میگه یه دو هزار تومنی دستش بود مادرش ازش گرفت بهم داد مچکرم جواب دادید بعد اینکه میگن خوا ...
چون اقا رسول الله ص فرمودن خواب بد و اصلا تعبیر نکنبن چون بد اتفاق میوفته اگه فقط صدقه بدین و پیگیر نشین هیچ اتفاقی نمبوفته
گلم خوابت ک دقیق مشخصه 😍 ی نشونه بود ک ب زودی حاجت روا میشی