2777
2789
عنوان

تعبیرخوااااااب کسی میدونــــــــه؟؟💭

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 39 پست
ميشه تا استاتر ميان خواب منو بگيد  خواب ديدم باهمسرم رفتم كفش فروشي  يه كفش پاشنه دو يا ...

کفش پاشنه بلند یا به عمر تعبیر میشه یا به مقام ومنزلتت 

یا عمرت طولانی میشه ،یا از نظر اجتماعی یا خانوادگی عزیز میشی و جایگاهت بالاتر میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفش پاشنه بلند یا به عمر تعبیر میشه یا به مقام ومنزلتت  یا عمرت طولانی میشه ،یا از نظر اجتماعی ...

انشالله عزيزم 

ازمون دادم منتظر نتايجم ممكنه به اون مربوط باشه ٥شنبه شب خواب ديدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ميشه تا استاتر ميان خواب منو بگيد  خواب ديدم باهمسرم رفتم كفش فروشي  يه كفش پاشنه دو يا ...

گلم اینجور خوابا هیچ تعبیری ندارن ناشی از افکار رورانه هستن 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
دوستم میگه خواب دیدم یکی به قصد دزدی رفته تو خونمون در رو بسته بعد اوردیمش بیرون چیزی نزدیدهدبود&nb ...

اگر خوابیده در خواب ببیند که دزدی است ولی چیزی ندزدی، این بینش ستودنی است، زیرا این بینش دلالت بر خیر دارد. اگر بیننده تاجر باشد یا پروژه‌ای را انجام دهد، این بینش نشان‌دهنده یک معامله موفق به زودی است.

آنقدر معروفم که ازم امضا میخاین. 😌😎
تعبیرخواب شمع چیه

شمع روشن؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
میگه یه دو هزار تومنی دستش بود مادرش ازش گرفت بهم داد  مچکرم جواب دادید بعد اینکه میگن خوا ...

چون اقا رسول الله ص فرمودن خواب بد و اصلا تعبیر نکنبن چون بد اتفاق میوفته اگه فقط صدقه بدین و پیگیر نشین هیچ اتفاقی نمبوفته

گلم خوابت ک دقیق مشخصه 😍 ی نشونه بود ک ب زودی حاجت روا میشی

گلم خوابت ک دقیق مشخصه 😍 ی نشونه بود ک ب زودی حاجت روا میشی

ب اینکه اون دوستم رو مدتهاست ندیدم و خبری ندارم ممکنه از این طریق بهم نشون داده شده که حاجت روایی دارم؟

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..