2777
2789

و الا دیگه هیچ شوقی برای خونه داری ندارم 

از یک طرف دلم میخواد کار کنم مستقل بشم،  از طرف دیگه باید کارهای خونه رو انجام بدم واقعن نمیرسم. 

راهی دارین که بشه هم درس خوند هم پولدار شد هم به آشپزی و خرید و کار خونه رسید؟ 

به نظرتون شدنی؟! 

تازه ورزش هم هست. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ما خانم های شاغل این کارها را انجام می‌دیم 

کافیه برنامه ریزی داشته باشید و به سلامت جسمانی و روحیتون اهمیت بدید تا همه چیز در کنار هم محیا باشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
همه ما خانم های شاغل این کارها را انجام می‌دیم کافیه برنامه ریزی داشته باشید و به سلامت جسمانی و روح ...

پس چرا شاغل های اطراف من همه کارهاشون و پدر و مادراشون میکنن 

من تو شهر غریبم هیچ‌ نوع کمکی ندارم. زندگی بقیه رو میبینم واقعن حسرت میخورم. 

پس چرا شاغل های اطراف من همه کارهاشون و پدر و مادراشون میکنن من تو شهر غریبم هیچ‌ نوع کمکی ندارم. زن ...

برمیگردیم به قضیه عدم برنامه ریزی 

مثلا  منی که تصمیم گرفتم با وجود تأهل شاغل باشم پس 

دیگران وظیفه ای در قبال کارهای شخصی من و بچه داری و موارد این چنینی بدون مزد ندارند 

این من هستم که باید برنامه‌ریزی داشته باشم تا نه منت کسی سر خودم بذارم نه زحماتم گردن کسی بیفته و نه خودم خسته و کوفته بشم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دختر همسایه ی ما به قدری ک و ن گشادهفقط سر کار میرهمادرش از صبح زود تا آخر شب بچه ها و شوهرش را تر ...

من بچه ندارم اما تا از یک خونه طبقه چهارم برم بیرون و با کلی بار برگردم همه وقتم و انرژیم گرفته میشه 

حتی برنج و روغن رو هم باید خودم بخرم 

پس چرا شاغل های اطراف من همه کارهاشون و پدر و مادراشون میکنن من تو شهر غریبم هیچ‌ نوع کمکی ندارم. زن ...

توی بطن زندگیشون نیستی شما 

اونا هم صد درصد چالش های خودشون رو دارن

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
من بچه ندارم اما تا از یک خونه طبقه چهارم برم بیرون و با کلی بار برگردم همه وقتم و انرژیم گرفته میشه ...

شوهرت هواتو داره؟ 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

من کار پارت تایم دارم

ولی خرید و آشپزی و کل مسئولیت زندگی با من است

ولی دختر همسایه ظهر که نیست

مادرش شوهر خرس گنده ی این و بچه هاش  را تر و خشک می کنه

شب هم میاد  شام آماده خونه ی مادرش می خوره و میره

پنجشنبه و جمعه ها هم مادرش بچه ها را نگه می داره که به رابطه شون برسن بعد میرن غذا  خونه ی مادره

زندگی مثل اجاق خوراک پزیه.هر 5 تا شعله نمیتونه همزمان زیاد باشه فرض کن یکی کار یکی خانواده یکی تفریح یکی دوستان.یکی ورزش .شما اگه شغل بیرون خونه خوبی داشته باشی شعله اون زیاد باشه بقیه شعله ها خیلی کم هست . همین جور الی آخر... نمی تونی،همه رو با هم پرفشار روشن نگه داری . هر کسی هم بگه میتونه اشتباهه آدما تو یه قسمت میتونن زیاد وقت و انرژی بزارن . پس مسلما میتونی سر کار بری اما طبیعتا خسته هستی کارا خونت یه مقدار میمونه وقت برای تفریح و دوستان کمه . و... .هر کدومش همینجوری در نظر بگیر . پس اگه میتونی برو سر کار ولی بپذیریم همه چیز سخت میشه کم میشه گاهی اصلا وقتش نیست ربات که نیستیم . بحث انتخاب و قبول کردن اون انتخابه

برمیگردیم به قضیه عدم برنامه ریزی مثلا منی که تصمیم گرفتم با وجود تأهل شاغل باشم پس دیگران وظیفه ای ...

خیلی هم عالی موغق باشی عزیزم 

نمیتونم برنامه ریزی کنم به خاطر وسواس فکری 

و انقدر رو دیتیل همه چیز وقت میذارم که خود برنامه ریزی میشه یک کار سخت و ناممکن 

توی بطن زندگیشون نیستی شما اونا هم صد درصد چالش های خودشون رو دارن

من تو بطن زندگی  دختر همسایه هستم

باور کن دستش به شعله ی گاز نخورده

یک بار نونوایی یا تره بار نرفته

شوهر  خرس گنده  اش با غذاهای مادرزن یک چمبه ی پرواری شده که نگو

بچه هاش کلا دست مادرش هستن

این هم چسی میاد  شاغل است