2777
2789
عنوان

تعبیرخوااااااب کسی میدونــــــــه؟؟💭

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 39 پست
ب اینکه اون دوستم رو مدتهاست ندیدم و خبری ندارم ممکنه از این طریق بهم نشون داده شده که حاجت روایی دا ...

اره گلم 

نشونه اینه یعنی دقیقا زمانی ک انتظارشو نداری یهو خدا حاجتت میده😍

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ی چیزایی سر در میارم جانم

سلام من سه روز پشت سرهم بعداز طلوع افتاب خواب دیدم روز اول خواب دیدم با شوق و ذوق یه لقمه نون پنیر سبزی درست کردم دادم به پسری که دوسش دارم بعد اون باخنده لقمه رو ازمن گرفت نصف کرد خورد بعد اومد خونمون ولی موقع ناهار رفت ولی انگار دوباره برگشت ولی این بار شبیه دایی کوچیکم بود ولی این طوری حس کردم که برگشت روز دوم خواب دیدم تو راه پلمون یه کاسه سیب هست منم یه سیب سبز از تو کاسه دراوردم گردوغبارو روش و پاک کردم دادم به اون روز سوم خواب دیدم مادرم منو میخواد بده به یه پسری که دوسش ندارم ولی من عقدو بهم زدم دیدم موهام بلندو پرپشت و خوشرنگ شده همشم تو خواب میگفتم به یکی از اشناهامون دیدی موهام تا موقع عروسیم بلند شده صبح همون روز اول وقتی در یخچالمون و باز کردم دیدم پنیرو سبزی هست و نان تازه ی سنگگ به فاااااال نیک گرفتم و یه لقمه نون پنیر سبزی خوردم لطفا برام تعبیر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خوابیده در خواب ببیند که دزدی است ولی چیزی ندزدی، این بینش ستودنی است، زیرا این بینش دلالت ...

سلام من سه روز پشت سرهم بعداز طلوع افتاب خواب دیدم روز اول خواب دیدم با شوق و ذوق یه لقمه نون پنیر سبزی درست کردم دادم به پسری که دوسش دارم بعد اون باخنده لقمه رو ازمن گرفت نصف کرد خورد بعد اومد خونمون ولی موقع ناهار رفت ولی انگار دوباره برگشت ولی این بار شبیه دایی کوچیکم بود ولی این طوری حس کردم که برگشت روز دوم خواب دیدم تو راه پلمون یه کاسه سیب هست منم یه سیب سبز از تو کاسه دراوردم گردوغبارو روش و پاک کردم دادم به اون روز سوم خواب دیدم مادرم منو میخواد بده به یه پسری که دوسش ندارم ولی من عقدو بهم زدم دیدم موهام بلندو پرپشت و خوشرنگ شده همشم تو خواب میگفتم به یکی از اشناهامون دیدی موهام تا موقع عروسیم بلند شده صبح همون روز اول وقتی در یخچالمون و باز کردم دیدم پنیرو سبزی هست و نان تازه ی سنگگ به فاااااااااال نیک گرفتم و یه لقمه نون پنیر سبزی خوردم لطفا برام تعبیر کن

اره گلم  نشونه اینه یعنی دقیقا زمانی ک انتظارشو نداری یهو خدا حاجتت میده😍

خداکنه همینطور باشه عزیزمممم😢

ممنونم وقت گذاشتی برام یک دنیا ممنون

انشالاه شماهم حاجت روا بشید 

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
نه

دیدن شمع در خواب خوب است و اشاره دارد به فرزند خوب و صالح و همچنین عزت و جلال و علم دانش ،یعنی این خواب در هر صورت مفهوم خوبی برای بیننده خواب دارد.

اگر زنی در خواب ببینید که شمعی در دست دارد و یا در خانه دارد مفهوم خواب این است که صاحب دختری ممتاز خواهد شد.

اگر بیماری در خواب خود شمع ببیند شفا پیدا می کند و اگر قرضداری این خواب را ببیند مفهوم آن این است که قرضش را ادا می کند.

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
خداکنه همینطور باشه عزیزمممم😢 ممنونم وقت گذاشتی برام یک دنیا ممنون انشالاه شماهم حاجت روا بشید&nb ...

عزیزدلمی ، الهی امین حاجترواییه هممون

من مجردم

اگر دختر و یا پسر جوان و مجرد شمع در خواب ببینند مفهوم خواب برای آنها جفت و همسر است 

در کل معنی خواب شمع خوبه ولی شمع روشن بهتره