2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پی دی اف قدرت من هستم رو  برو دانلود کن از گوگل بخونش  قشنگ میکوبتت از اول میسازه

من برا موفقیت تحصیلی  و اوضاع مالی میخوام هرکاری میکنم  به طرز عجبی گره میخوره  بنظرت چی گوش بدم چکار کنم خوبه؟

من میزنم میرم پاتوق همیشگی تو رویا و توهم واقعیت که خیلی تلخه ...البته بستگی به مشکلتم داره 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
چرا دنبال اثبات خیانتشی وقتی شرایط طلاق نداری؟  میخپای خودتو زجر بدی؟سعی کن بیخیال این فکر بشی ...

خودمم اینو یه همه میگم.😔به نظرت چیکار کنم.هرچی تلاش کردم بهش نزدیک بشم فایده نداره دیگه.دلم میخاد زندگیم خوب بشه اما باورت میشه دیگه دوس ندارم تلاش کنم؟خسته شدم از بس تلاش کردم واسه یه آدم بی ارزش.دلم نمیخاد کاری کنم دیگه.همش میگم به جهنم.ازش متنفرم و با تنفر مخفی درونم واسش گل خریدم.بازم تلاش کردم حتی به ظاهر.دیگه واسم مهم نیس.فقط از خدا میخام از راه غیب واسم یه کار خوب جور بکنه که خودش و خانوادش انگشت به دهن بمونن و مث سگ ترس از دست دادنم رو داشته باشن.و من بهش بگم باهات زندگی میکنم فقط به خاطر بچم همین.و اگه خودش قصدش جدایی باشه بازم من مستقل باشم.من نمیخام طلاق بگیرم حتی اگه شرایط داشته باشم اما میخام دلیلم فقط بچم باشه.نه وابستگی مالی به این آشغال.هر کاری کردم این چن سالهجنگیدم واسه بدست آوردن اون احترامی که حقم بود.فایده نداشت.از منبع اصلی میخام از خدا میخام.خدایا خودت بهم عزت و بزرگی و احترام بده.خدایا میخام تلاش کنم خودت بهم کمک کن.خودت میدونی چقد به کار احتیاج دارم‌.تلاش می‌کنم واسه استخدامی.انشاالله دل شکسته ام باعث قبولیم بشه.غیر از تلاشم.میخام تف بندازم توی صورتش و بگم با همه ی ظلمایی که بهم کردین خودت و خانوادت.با همه ی خیانت هات.میمونم فقط واسه بچم

خودمم اینو یه همه میگم.😔به نظرت چیکار کنم.هرچی تلاش کردم بهش نزدیک بشم فایده نداره دیگه.دلم میخاد ز ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده.اگه استخدام نشدی خدای ناکرده، یه مهارت یاد بگیر و برای خودت پولساز شو.با خشم زندگی نکن.بلکه روی هدفت تمرکز کن.وقتی موفق بشی تمام سختی ها تبدیل به شیرینی میشه.موفق باشی

عزیزم خدا به دلت آرامش بده.اگه استخدام نشدی خدای ناکرده، یه مهارت یاد بگیر و برای خودت پولساز شو.با ...

امیدوارم.امیدوارم.تلاش میکنم واسه استخدامی خدا کنه بشه که خیلی مهمه برام.پول و امنیت شغلی یه طرف.اون وجهه اجتماعی‌ هزار طرف.درسته موفقیت حق کسانی هست که تلاش میکنن.منم خدا کمک کنه تلاشم میکنم.اما واقعا حق دل شکسته ی منم هس.دعام کن😔

شاید باورت نشه ولی آلبرت انیشتین راست می‌گفت که جهان سلول به سلولش به هم وصله دنیا دست به دست هم میده تا مشکلت حل بشه مطمئن باش اگر مشکلی داری یا سئوالی یا هر چیزی به موقعش برات برطرف میشه اگه به صلاحت باشه اینو بر اساس تجربه میگم

همه از خدا و خدا از همه
شاید باورت نشه ولی آلبرت انیشتین راست می‌گفت که جهان سلول به سلولش به هم وصله دنیا دست به دست هم مید ...

چقد پیامت آرومم کرد.چقد خوب که اومدی تاپیکم.امشب هرچی تاپیک زدم کسی نیومد