2777
2789
احساس عجیبی دارم‌.شک زیاد به شوهرم.میدونم خیانت میکنه اما نمیتونم اثبات کنم.دوستم میفهمم نداره.اما ن ...

اگه نمیتونی طلاق بگیری ، سعی کن تو قلبت دفنش کنی و برای خودت زندگی کنی

میدونم کار یکی دوشب نیست اینکه دوسش نداشته باشی

ولی منطقی فکر کن

و اینکه حتماااا درآمد و کار مستقل داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه این مشکل توی زندگیت پیش اومده  ن راه پس داری  ن پیش پس جبرانش  کن  توی زندگیت  درسته ناراحتی  ولی  هیچ کاری جز جبرانش  نمی تونی انجام بدی تا جایی ک بتونی سعی کن فراموش کنی بگو میتونم  این هم  رد میکنم. قطعا میگذر    

بله گلم من خیلی چیزارو با تصور کردن با تکرار کردن  با شکر گذاری بدست اوردم

یعنی من که همیشه ترس ازدست دادن شوهرمو داشتم و همیشه حس کردم دوسم نداره الان اینجام؟😔به منم یاد میدی چیکار کنم؟

اگه نمیتونی طلاق بگیری ، سعی کن تو قلبت دفنش کنی و برای خودت زندگی کنی میدونم کار یکی دوشب نیست این ...

متنفرم ازش و دارم زجر میکشم.اره میخام برم دنبال درآمد.یه بچه دارم😔

یعنی من که همیشه ترس ازدست دادن شوهرمو داشتم و همیشه حس کردم دوسم نداره الان اینجام؟😔به منم یاد مید ...

پی دی اف قدرت من هستم رو 

برو دانلود کن از گوگل بخونش 

قشنگ میکوبتت از اول میسازه

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
یعنی من که همیشه ترس ازدست دادن شوهرمو داشتم و همیشه حس کردم دوسم نداره الان اینجام؟😔به منم یاد مید ...

چرا ترث از دست دادنشو داری ؟ از چ لحاظ اثنکه خیانت واینا کنه یا...

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
احساس عجیبی دارم‌.شک زیاد به شوهرم.میدونم خیانت میکنه اما نمیتونم اثبات کنم.دوستم میفهمم نداره.اما ن ...

شاید واقعا شک باسه مثلا امتحانش کن ببین واقعا دوست نداره   چکش کن واقعا بهت خیانت میکنه ؟

اگه دیدی آره. بگرد ببین   مشکل زندگیت  کجا اصلا مشکلی داری   بنظرم  تو زنشی قطعا دوست داره   فطعا حسی بهت داری. اگه الان حس میکنی حسش،کم شده  بخودت برس  سبک زندگی تو عوض  کن    اهنگ بزار کاری ک دوس داده رو انجام بده  ک پیشت حس آرامش داسته باسه