دریایمن مدیر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8743 عنوان سوال خیلی مهمی دارم😔 | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 43 پست وقتی نتونین مشکل خیلی مهمی رو در زندگی حل کنین،چیکار میکنین؟تو رو خدا نظرتون رو بگین 1402/06/15 | 04:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گورستون عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3710 قانون جذب واقعا وجود داره؟ بله گلم من خیلی چیزارو با تصور کردن با تکرار کردن با شکر گذاری بدست اوردم اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
anahix عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1381 احساس عجیبی دارم.شک زیاد به شوهرم.میدونم خیانت میکنه اما نمیتونم اثبات کنم.دوستم میفهمم نداره.اما ن ... اگه نمیتونی طلاق بگیری ، سعی کن تو قلبت دفنش کنی و برای خودت زندگی کنیمیدونم کار یکی دوشب نیست اینکه دوسش نداشته باشیولی منطقی فکر کنو اینکه حتماااا درآمد و کار مستقل داشته باش
آیسان۱۴۰۲ عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 708 دیگه این مشکل توی زندگیت پیش اومده ن راه پس داری ن پیش پس جبرانش کن توی زندگیت درسته ناراحتی ولی هیچ کاری جز جبرانش نمی تونی انجام بدی تا جایی ک بتونی سعی کن فراموش کنی بگو میتونم این هم رد میکنم. قطعا میگذر
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8743 بله گلم من خیلی چیزارو با تصور کردن با تکرار کردن با شکر گذاری بدست اوردم یعنی من که همیشه ترس ازدست دادن شوهرمو داشتم و همیشه حس کردم دوسم نداره الان اینجام؟😔به منم یاد میدی چیکار کنم؟
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8743 اگه نمیتونی طلاق بگیری ، سعی کن تو قلبت دفنش کنی و برای خودت زندگی کنی میدونم کار یکی دوشب نیست این ... متنفرم ازش و دارم زجر میکشم.اره میخام برم دنبال درآمد.یه بچه دارم😔
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8743 دیگه این مشکل توی زندگیت پیش اومده ن راه پس داری ن پیش پس جبرانش کن تو ... دعام کن.ممنونم😔
گورستون عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3710 یعنی من که همیشه ترس ازدست دادن شوهرمو داشتم و همیشه حس کردم دوسم نداره الان اینجام؟😔به منم یاد مید ... پی دی اف قدرت من هستم رو برو دانلود کن از گوگل بخونش قشنگ میکوبتت از اول میسازه اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8743 پی دی اف قدرت من هستم رو برو دانلود کن از گوگل بخونش قشنگ میکوبتت از اول میسازه ممنون واقعا
گورستون عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3710 یعنی من که همیشه ترس ازدست دادن شوهرمو داشتم و همیشه حس کردم دوسم نداره الان اینجام؟😔به منم یاد مید ... چرا ترث از دست دادنشو داری ؟ از چ لحاظ اثنکه خیانت واینا کنه یا... اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8743 چرا ترث از دست دادنشو داری ؟ از چ لحاظ اثنکه خیانت واینا کنه یا... اره خیانت و دوست نداشتن که سرم اومد🙂
گورستون عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3710 ممنون واقعا موفق باشی گل من🤍 اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
گورستون عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 3710 اره خیانت و دوست نداشتن که سرم اومد🙂 چون خودت جذبش کردی😅 اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
آیسان۱۴۰۲ عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 708 احساس عجیبی دارم.شک زیاد به شوهرم.میدونم خیانت میکنه اما نمیتونم اثبات کنم.دوستم میفهمم نداره.اما ن ... شاید واقعا شک باسه مثلا امتحانش کن ببین واقعا دوست نداره چکش کن واقعا بهت خیانت میکنه ؟اگه دیدی آره. بگرد ببین مشکل زندگیت کجا اصلا مشکلی داری بنظرم تو زنشی قطعا دوست داره فطعا حسی بهت داری. اگه الان حس میکنی حسش،کم شده بخودت برس سبک زندگی تو عوض کن اهنگ بزار کاری ک دوس داده رو انجام بده ک پیشت حس آرامش داسته باسه
دریایمن مدیر استارتر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8743 چون خودت جذبش کردی😅 همیشه میگفتم وجود نداره این چیزا