2777
2789
عنوان

حالم بده از داشتن چنین شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم امشب واقعا نتونستم خودمو کنترل کنم من چند روزی بود سعی میکردم هیچ گیری بهش ندم ولی وقتی ...

چند روز اول به خصوص هفت روز اول باید تحمل کنی تا عادت بشه برات 

تو اون موقعیت محل و ترک کن 

اصلا اون علایق شخصی ه 

مثل اینکه همسرت بگه حق نداری این رنگ‌ کیف بخری 

اون گفت شما هم باور کردی جریمه داره بابا  مگه ماشین کنسول گریه  بگو بزن  اینقدر گی ...

والامن ماشین دیدم پرچم آمریکاروش بوده

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
اخه خودشو عین من جا زد گفت منم مذهبی ام گفت اعتقاداتم مثل تو هست هستا نه اینکه نیست ولی درجش خیلی ...

ای وای چه بد تحقیق نکردید 

خواستگار منم میگه مذهبیه ولی تحقیق کردیم راست دراومد 

ما هم اعتقاداتمون کاملا از هم متفاوته شوهرم حتی حجاب گرفتن منم دوست نداره دلش میخواد مانتوهای کوتاه تر بپوشم و موهامم بیرون بریزم ولی من متنفرم از این کار.ده ساله دارم تلاش میکنم نماز بخونه اما نشد که نشد. 

امروز تولدم بود و هیشکار برام نکرد برای تولدش چندماه پیش دوتا لباس و کیک خریدم تو اوج بی پولی خیلی دلم شکسته خیلی یکساعت دارم گریه میکنم خسته شدم از بی احساس بودناش

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم