آرااااااااامش مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 عنوان حالم بده از داشتن چنین شوهری | مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 75 پست انقدر حالم بده که دارم پشیمون میشم از ازدواجم باهاشاعتقاداتمون شبیه هم نیستانگار بی غیرتا میشه بعضی وقتامیگه میخوام پزچم امریکا بزنم جلو ماشینچیکار کنم ای خدااااشاید موضوع ساده ای بنظر بیاد ولی حالم داره بهم میخوره بخاطرش 1402/06/15 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 چند روز اول به خصوص هفت روز اول باید تحمل کنی تا عادت بشه برات تو اون موقعیت محل و ترک کن&nbs ... بعد که خدافظی کردیم من یه چند تا پیام بهش دادم که مطمئنم ناراحت میشه ولی خب واقعا دوسندارم اینکارو کنهچجوری با سیاست درستش کنم بنظر شما؟
خیار_شور_نمکی عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3100 اون از قصد اینجوری کرده ببینه تو چی میگی و سر به سرت بذارهجفتتونم کم سن و سال هستیداصلااااا زندگی مشترک جای این کارا نیست😂😂😂 لطفاً برای من دعا کنید 😍
مریم۹۶۹۶ عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 10880 منو همسرم مذهبی هستیم ولی بازم با همدیگه متفاوتیم.حق نداره سخنرانی مثلا رائفی پور گوش بده باید هندزف ... همیشه بحث های سیاسی آخرش منجر به دعوا شده تو خونمون.بحث سیاسی تو خونه ما مثل نی نی سایت ممنوعه🤣
kchakord4 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4738 انگلیس هست اونم ماشین کنسول گری ولی من آمریکا ندیدم من همین چن شب پیش دیدم پژو هم بود روشیشه عقبش دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین
بانوی_اصیل عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 1235 نقطه ضعف دادی دستش بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 وااااای تنها مشکلت اینه؟ خب که چی اخه بزنه حالا اگه زد چی میشه اره واقعا خیلی عصبی شدم بابتش ولی درست میگین شما الکی حساس شدم
چشمام_درشته عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 3054 وای خدا اینجا سرزمین عجایبه چه چیزا که آدم اینجا نمیبینه😂😂😂😂یعنی من این داستانو هرجای دیگه ای غیر از اینجا تعریف کنم فکر میکنن خل شدم😂😂حالا نمیدونم پرچم ربطش به مذهب و دین چی بود این وسط😂 واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 ای وای چه بد تحقیق نکردید خواستگار منم میگه مذهبیه ولی تحقیق کردیم راست دراومد خب ببین مذهبیهولی خب یسری اعتقادا داره که عین من نیستبقول خودش فقط خدارو قبول داره همین
مریم۹۶۹۶ عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 10880 خب ببین مذهبیه ولی خب یسری اعتقادا داره که عین من نیست بقول خودش فقط خدارو قبول داره همین خیلی مذهبیه بنده خدا🤣
کیبیت عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12443 بعد که خدافظی کردیم من یه چند تا پیام بهش دادم که مطمئنم ناراحت میشه ولی خب واقعا دوسندارم اینکارو ک ... پیام و بدار کنار اصلا گفتم که وقتی نیست نه زنگ نه پیام .مگر دور باشه به نظرم الان دیگه حرف نزن باهاش موقع خواب نمیشه حرف زد دیگه در این مورد حرف نزن نپرس هم که زدی یا نه اگه باز بحث کرد بگو به نظر من خوب نیست ولی هر طور راحتی اصلا دستوری نگو
آرااااااااامش مدیر استارتر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 2295 ما هم اعتقاداتمون کاملا از هم متفاوته شوهرم حتی حجاب گرفتن منم دوست نداره دلش میخواد مانتوهای کوتاه ... تولد مبارک عزیزدلمنامزد منم تو نمازاش خیلی کاهلی میکنه گاهی اوقات بیخیالش شدم دیگه
hamezendegim عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 176 همچین گفتی پرچم امریکا فکر کردم عکس سران مملکت میخاد بزنه بی خیال بابا پرچم امریکا که خوبه چاپش رو لباسا هم هستبهرحال کشور قدرتمندیه ولیکن هیچ غلطی نمی تواند بکند بچه ها کاربری منو دیدین ندیدین حلالم کنید😂