2777
2789
عنوان

حالم بده از داشتن چنین شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 75 پست
بابا خوب بزنه  فلسفه زندگی مشترک همین ه  هر کس علایق خودشو داره  بذار نیست کسی کسی ...

اخه حس بدی میگیرم از اینکه شوهرم انقور بی غیرت و بی اصل و نصب باشه که پرچم یه کشور دیگه رو بزنه جلو ماشینش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا اینقدر تعصب داری؟  زندگی که لج و لجبازی نیست. بگو باشه بزن. پرچم اسرائیل رو هم بزن کنا ...

اخه حس بدی میگیرم

اصلا خجالت میکشم بخوام سوار همچین ماشینی بشم

یا خجالت میکشم اگر یکی از نزدیکانم سوار بشن و ببینن

اخه حس بدی میگیرم از اینکه شوهرم انقور بی غیرت و بی اصل و نصب باشه که پرچم یه کشور دیگه رو بزنه جلو ...

اون گفت شما هم باور کردی جریمه داره بابا 

مگه ماشین کنسول گریه 

بگو بزن 

اینقدر گیر بدی ازت دور میشه چند سال بعد میشی دو تا غریبه 

آدم و از هر چی منع کنی می‌ره طرفش 

پایه باش 

اینقدر حرص بخوری پیر میشی

من و شوهرمم از نظر اعتقادی صفر تا صد باهم فرق داریم اما باهم کنار میایم، مثلا خودم سعی میکنم سر این ...

اخه این موضوع چیزی نیست بین خودمون دوتا باشه

هر کس وارد ماشین بشه میبینه و من خجالت میکشم حقیقتا

بنطرم باید بی محلی کنی. گفت پرچم بزنم با بی تفاوتی بگو خب بزن. یا اصلا جواب نده. تا لج نکنه و ادامه ...

دقیقا

اخه من برام مهم بود اعتقاداتش

ولی رو نکرد اعتقاداتشو و خودشو عین من جا زد

اخه این موضوع چیزی نیست بین خودمون دوتا باشه هر کس وارد ماشین بشه میبینه و من خجالت میکشم حقیقتا

خیلی جدی میگیری، نمیکنه بابا

مگر اینکه تو زیادی روش مانور بدی و اونم از روی لجبازی بره انجام بده

زیاد حساسیت نشون نده که اونم جوگیر نشه

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
خودشم همیشه به من میگه پایه باش  ولی خب تو این موضوع چجوری پایه باشم  واقعا جریمه داره؟& ...

عزیزم تو همون آرامش معروفی تگت می کردم ؟

بله جریمه داره ولی نگو تو که جریمه داره 

چون اون نمیزنه 

تو هر چیزی پایه باش تا رفیقت باشه 

گیر بدی پنهون کار میشه و بعد دور و دور تر 

این تجربه هست سال دعوا و چند روز آرامش ه

عزیزم تو همون آرامش معروفی تگت می کردم ؟ بله جریمه داره ولی نگو تو که جریمه داره  چون اون نمی ...

اره عزیزم

امشب واقعا نتونستم خودمو کنترل کنم

من چند روزی بود سعی میکردم هیچ گیری بهش ندم ولی وقتی اینو گفت واااقعا حالم بد شد

ولی خب قبول دارم زیادی حساس شدم اومد با خوشحالی گفت از تزئیناتی واسه ماشین یه پرچم امریکا گرفتم من شروع کردم به اینکه پرچم امریکاا؟؟ من اصلا دوست ندارم و این چیزا

اونم گفت ولی من دوست دارم و بعدش همش سرسنگین بودیم