2777
2789
عنوان

حالم بده از داشتن چنین شوهری

1587 بازدید | 75 پست

انقدر حالم بده که دارم پشیمون میشم از ازدواجم باهاش

اعتقاداتمون شبیه هم نیست

انگار بی غیرتا میشه بعضی وقتا

میگه میخوام پزچم امریکا بزنم جلو ماشین

چیکار کنم ای خداااا

شاید موضوع ساده ای بنظر بیاد ولی حالم داره بهم میخوره بخاطرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم خب اعتقاداتتون یکی نبود چرا بله گفتی الانم با یه مشاور مطمئن صحبت کن

اخه خودشو عین من جا زد

گفت منم مذهبی ام

گفت اعتقاداتم مثل تو هست

هستا نه اینکه نیست ولی درجش خیلی از من کمتره خیلی اذیت میشم

خوب چرا اینقدر تعصب داری؟ 

زندگی که لج و لجبازی نیست. بگو باشه بزن. پرچم اسرائیل رو هم بزن کنارش. واقعن چرا اینقدر حساسیت نشون میدین که با این چیزا تحریکتون کنن؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من و شوهرمم از نظر اعتقادی صفر تا صد باهم فرق داریم اما باهم کنار میایم، مثلا خودم سعی میکنم سر این موضوعات باهاش بحث نکنم و اگه یه وقتایی این بحثا رو پیش انداخت خودمو به بیخیالی میزنم یا بحثو با یه موضوع جالبی عوض میکنم

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+