2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم فقط میخابه شیرنمیخوره ک

خب پس همونه که زردی داره بزورم شده بهش شیر بده بزور قلقلک بیدار نگهش دار بهش شیر بده اون چون شیر کم میخوره ادرار و مدفوعش کمه فضولات از بدنش دفع نمیشه زردی گرفته

حتی دکتر سر بچه من گفت هر دو دفعه که شیر خودتو میدی با سرنگ از گوشه لپش شیر  خشکم بهش بده تا بیشتر بخوره زودتر زردیش رفع شه زردیش که اومد پایین بعد شیر خشکشو قطع کن

فقط نمیدونم کدوم شیرخشکوبدم  یکی هم بچم فقط میخابه

مهم نیست برو داروخونه بگو شیرخشک برای بچه تازه متولد شده میخام خودشون بهت میدن یه مارکی رو

تا مارکای مختلف امتحان نکنی نمیفهمی کدوم به بچت میفته

نگا پاشو ببرش دکتر شاید زردیش خیلی بالاست و این هنش خوابیدنش بخاطر بیحالی و افت قند ناشی از زردی باشه نه خواب واقعی

بزووووور بیدار نگهش هر دو ساعت حداقل ۲۰ دقیقه شیرش بده خواهشا

باشه مرسی فقط شیرخشکو کی بدم ماله خودموکی بدم

دوتاشو باهم بده 

هر دو ساعت حداقل ۲۰ دقیقه باید مک بزنه از هر دو سه باری که خودت شیرش میدی یه بارش که سرحال تره وسط شیر دادن خودت یه سرنگم شیرخشک بهش بده

بچم فقط میخابه شیرنمیخوره ک

شیر نخوره زردی اش نمیره . زردی خطرناکه . براش دستگاه مخصوص بگیرید و حتما واسش چشم بند بذارید داخل دستگاه . و مدام بهش شیر بدید تا زردی از بدنش بره . وگرنه باید خونش رو عوض کنی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
فقط نمیدونم کدوم شیرخشکوبدم  یکی هم بچم فقط میخابه

من اطلاعی از شیر خشک ندارم 

این احتمالا درنظر بگیر اگه شیر خشک خورد ممکنه دیگه شیر خودتو نخوره

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

باشه فردامیبرمش

عزیزم زردی یه چیزی نیست که یکی دو روز براش مهم نباشه ها‌. یه روز دیرتر کنی ممکنه عددش دوتا بره بالاتر مجبور بشی بستریش کنی.

استرس نگیر، ولی هرچه زودتر ببرش دکتر، اگر برات امکان داره شبانه هم ببریش جایی که متخصص اطفال باشه خوبه.