2777
2789
بچم فقط میخابه شیرنمیخوره ک

چند روزشه؟ 😬😶 

بیدارش کن. باید بهش شیر بدی تا ادرارش زیاد بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره شیرخشت بخر براش.عطاری هم داره داروی زردیشو شیرخشته.با عرق کاسنی ماساژ بده بدنشو.. مادر شوهرمم میگ ی قاشق چای خوری کمتر لیمو شیرین ب همه بچه هام دادم خوب شدن..اصلا هم جلوی خودش نگو زردی ..خودتم ادویه و تند.. چرب..ابگوشت ابدا نخور

ی کار میگم اگه بکنی خیلی اثر داره.ی خروس پیدا کن بده شوهرت سر ببره تو دلش را دربیار منظورم سنگدان و ایناست همه چیزایی ک تو دلشه را بذار روی ملاج بچت و برش دار بعد ی کم.خواهی دید خیلی اثر داره

خودت خنکی بخور عناب. عرق کاسنی شاطره.‌ولی برای بدنت خوب نیس

کدو رنده کن بخور . واسه خواهر جاریم معجزه کرد هر چی دکتر می‌برد بچه رو خوب نمید ولی با کدو یه به معجزه شد

بچه رو با شیر و عرق کاسنی بشور. 

البته من همه این کارارو کردم بجز کدو خوردن اصلا بچم خوب نشد. قطره بیلی ناستر وقرص فنوباربیتال هم دادم اثر نکرد ولی رو بچه های دیگه جواب داد

یهشب زیر مهتابی رفت زردیش خوب شد 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

۲۸سال پیش داداشم زردی داشت براش مهتابی گذاشتیم لباس نازک تنش کردیم گاهیم فقط پوشکو داشت.‌‌‌برادرزادمم ۹سال پیش زردی داشت که بستری شد تو دستگاه خوایید فقط پوشک داشت و ۱چشم بند...۳روزه خوب شد

بچم فقط میخابه شیرنمیخوره ک

اصلا اصلا گرمی نخور من بچم زردی داشت دوبار بستری کردم بار سوم گفتن انزیماش مشکل داره باید کلا خونشو عوص کنیم نزاشتم مدام شسر خشک دادم به جای شیر خوردم و شیر خشت و ترنجبین از دارو خونه گرفتم بهش دادم کاملا خوب خوب شد فقط دستورشو رعایت کن و پشتکار داشته باش و ناامید نشو که حل میشه عدد زردی رو چنده

ببین من زردیم۲۹ بوده ۴۱روز بیمارستان بودم... بدنم دیگ جای سرم نداشته تو سرم سرم میزدن... بالام منو اورد خونه باهمین دستوری ک بهت دادم خوبم کرد.. ب هیچ عنوان بهش روغن نزن حوله گرم نذار زردیش بیشتر میسه اون کارایی ام ک میگم بکن..ترنجبین.. شیرخشت..کاسنی..دستورشم از عطاری معتبر بگیر...فقط خودتم کاسنی و ترنجیبن حتما بخور..