2777
2789
عنوان

بیان بگید شام چی بپزم ؟ خیلی به کمکتون نیاز دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 73 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم که مادرشوهرم روی این دومادش خیلی حساسه و خواهر شوهرم خیلی آدم بجوشی نیست  فاصله سنی مو ...

اگه اینجوریه ته چینی خورشتی چیزی درس کن

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

می تونی جوجه درست کنی کنارش سالاد اندونزی یا سالاد الویه با ماکارانی بزاری کتلتم خوبه کشک بادمجون همینطور 

ولی جوری باشه که اگر ساده درست کردی حتما دو مدل رو بزاری 

یا مثلاً استانبولی درست کنی کنارش همین سالادایی که گفتمو بزاری 

ببین من مهمون داشتم جوجه و قیمه دادم چون رودروایسی داشتم دونوع غذا دادم ولی اگر با مهمونم راحت باشم معمولا ی نوع غذا میپزم سعی میکنم غذای مورد علاقش باشه،،حالا ببین جز مرغ ک خب احتمالا تو خونه بقیه خورده چ غذایی میشه پخت ک دوس داشته باشه و اینک اصلا رودروایسی داری با مهمونت مجبوری خیلی مجلسی بزاری

بی نهایت ممنونم 

خواهش میکنم عزیزم❣️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
به نظرتون چون ظهر برنج هست شام را ساده تر نگیرم مثلا کوکو یا کتلت و این جور چیزها 

نه اصلا این کار رو نکنی،نمیخوای برنج درست کنی کباب درست کن و کلی مخلفات ولی ساده درست نکن

اینم بگم که مادرشوهرم روی این دومادش خیلی حساسه و خواهر شوهرم خیلی آدم بجوشی نیست  فاصله سنی مو ...

پس عزیزم اگ شرایط شو  داری جوجه کباب کن و قورمه سبزی درست کن یه پلو حسابی ام‌ با زرشک زعفرون برا روش عالی میشه نوشابه سالاد و ماستم بزار 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره