2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاین

65 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من جلوپسر یکی از اقوامون محجبه هستم وزیاد باهش صمیمی نیستم ولی خوب چون از بچگی باهم بودیم مثل خواهر برادریم گفتم حالا بهم دست میزنه اشکال نداره چون پسر خاله بعد خواب دیدم تعبیرش خیلی بد بود ودقیقا همین حرف زدم چون پسر خاله م چیکار کنم من زیادی حساسم یا اسکول شدم نصفه شبی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهام خیلی راحته بهش میگم حرفو نزن ولی متاسفانه منو با دوستای پسرش اشتباه میگیره میگم بهم نزدیکه اویل گفتم عیب نداره عین برادرم ولی الان یا خواب دیدم تعبیرش بد بوده الان موندم چیکارکنم 

پسر خاله نامحرمه، همونجور که جلوش حجاب داری، تماس بدنی هم نباید داشته باشید دیگه  ضمنا شما اسک ...

یه دفعه بهم دست زد باهاش حرف نزدم قهر کردم ولی متاسفانه پرد تر ازاین حرف هاست 

فقط من نفهمیدم چی گفت؟🗿

نه فقط تو نيستى👀

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕