2777
2789
عنوان

دارم از عصبانیت منفجر میشم

135 بازدید | 10 پست

من تتوکارم بعد خودم توی یه کلینیک کار میکنم یه اتاق جداگونه دارم فعلا به دلیل یه سری مشکلات از صندلی اصلاح استفاده میکنم که اصلا استاندارد نیست تا الان دوتا از مشتریام افتادن از روش و باید حتما تخت بگیرم

ابجیه بزرگم یه سالن ۱۳ متری داره و میگه کارتو ول کن بیا سیار تو سالنه من کار کن منم گفتم تخت میخوام گفت جا ندارم شرایط همینه رو صندلی اصلاح کارتو انجام بده

منم بهش گفتم پس نمیام من همین‌جا میمونم

خیلی ناراحت بودم با مامانم درد و دل کردم و توی ناراحتی یه حرفایی زدم

مامانم همه حرفارو به ابجیم گفته وقتی من ناراحت بودم پشتمو گرفت ولی الان ک ابجیم اومده پشت اونو میگیره ایقد سرم داد زدن که دارم میترکم 

ابجیم یه عالمه ازم بدگویی کرد با اینکه ایقد در حقش محبت کردم

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت کار خوبی نکرده،تو هم بیشتر بهش فک نکن وگرنه به خودت ضربه میزنی با خودخوری از این به بعد هم سعی کن از هیچکس انتظار نداشته باشی حتی مامانت سعی کن برای خوایته هات خودت تلاش کنی

اخه چرا همیشه من باید کوتاه بیام اون سرم داد بزنه مقصرم من باشم منم حق دارم

باشه تو گذشت کن عزیزم اینجوری ببین چه آرامشی درونت بوجود میاد 

این روزا میگذره 

الان آرامش خودت فقط مهمه

مامانت کار خوبی نکرده،تو هم بیشتر بهش فک نکن وگرنه به خودت ضربه میزنی با خودخوری از این به بعد هم سع ...

من فقط بین شرایطایی که داشتم یکیشو انتخاب کردم ک توی محل کاره خودم بمونم همین

کاره خیلی بدی کردم؟

شب غم تو نیز بگذرد اما این میان دلی ز دست میرود🙂✋🏻🖤
من فقط بین شرایطایی که داشتم یکیشو انتخاب کردم ک توی محل کاره خودم بمونم همین کاره خیلی بدی کردم؟

نه،درک کن شاید اونا هم مثل تو عصبانی بودن و شرایطشون رو به راه نبود سعی کن هیچی رو جدی نگیری

به مادرت بگو من وخواهرم جوونیم اشتباه میکنیم .تو که سنی ازت گذشته به جای برقرای آشتی  بدتر آتیش بیار شدی کمی عاقل باش جانب کسی ونگیر و بزرگی کن

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊