2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تعطیل شده بودم رفتم سوار ماشین سرویسم بشم هم سرویسی هام صدا کردم بلند خداحافظی کردم در ماشینو باز کردم اومدم بشینم دیدم یه پسره ای غریبه ای پشت فرمونه😐😐💔💔جیغغغ کشیدم پریدم بیرون دیدم مدیر پشت سرمه دقیق ،😐😐 بعد رفت سوار همون ماشین شد فهمیدم ماشین پسرش بوده 😐چقد بهم خندیدن همه

کلاس پنجم بودم صبحا برنامه صبحگاهی داشتیم با دوستم رفتیم بلندگو رو با افتخار گرفتیم گفتیم« سوی کلاس درسمان...» رو ما می‌خوایم بخونیم، ملی هم تمرین کردیم وقتش که شد چشمتون روز بد نبینه چنان زدیم زیر خنده و ادامه می‌دادیم تا پنج دقیقه صدامون تا خیابون و اطراف هم رفته بود

تعریف کن من اروم بودم😂ولی با دوستام زیاد شیطونی میکردیم

از کجاش بگم داغون بود 

ابتدایی که بودم چهارشنبه میخواستیم بریم مسافرت ،رفتم به مدیر گفتم خانم من هفته دیگه چهارشنبه می‌خوام مریض بشم نمیتونم بیام مدرسه 😑😅یعنی مدیر نیم ساعت فقط خندید

از کجاش بگم داغون بود  ابتدایی که بودم چهارشنبه میخواستیم بریم مسافرت ،رفتم به مدیر گ ...

🤣🤣🤣🤣🤣واییی یاد دختر خاله م افتادم 

زنگ درو میزنن خالم به دخترخالم که اونموقع ۱۲ سالش بوده بهش میگه هر کی باشه بگو مامانم خونه نیس اونم میره میگه مامانم میگه خونه نیس

زیاد با معاون دعوا کردم انظباط عالی و خیلی خوب و خوب و به پایین داشتیم  بهم خیلی خوب داد💔😂

وای منم کلی دعوا با ناظم داشتم 

یکیش رو بخوام بگم ..دهم که بودم یکی از دوستام به شوخی در کلاس رو محکم بست بعد خورد به دماغم حالا سلیطه بازی من شروع شد معاون اومد گفت دختر کم سلیطه بازی در بیار دیگه شروع شد به بحث و....اوه سرش دیگه تا الان ادامه داره 

یه بارم خواستم برم زنگ بزنم بابام بیاد دنبالم ،کل بچه ها افتادن پشتم که زنگ بزنن...یادمون رفت کلا اجازه بگیرم وسط صحبت کردن اومد گفت کدوم گوسفندی داره با تلفن حرف میزنه😅 بعد گفت سریع مثل یه گله خوب برید کلاستون ،حالا خودت حساب کن ۱۷ نفر چطور از یه اتاق کوچیک در عرض چند ثانیه رفتیم بیرون😅😅

مدرسه ما شلنگ و شیر آب گرون نصب کردن،یه چند نفر رفتن این ها رو دزدیدن بعد ناظم پشت بلندگو داد زد دعوا چرا شلنگ و بردین کلی هزینه کردیم ،زنگ خورد ما اومدیم تو خیابون همه پسرا با خنده میگفتن چرا شلنگ رو بردین خونه اون مال دستشویی مدرسه است ،خلاصه تا خونه برسیم آب شدیم از خجالت