2777
2789
عنوان

دیشب موقع خواب اتفاق عجیبی برام افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برادرم این مشکل و داشت و بعد از فوت ناگهانی پدرم ایجاد شد. الان خوب شده با یه سری دارو و جلسات مش ...

هنوز دارو میخوره؟؟خدا رحمتش کنه پدرتون....ولی من خداروشکر مشکلی ندارم تو زندگیم...الآنم خودمو کنترل میکنم فقط میگم کی کامل تموم میشه و اینکه واقعا مال اینه یا اینکه خدایی نکرده مشکل سرم نباشه..

هنوز دارو میخوره؟؟خدا رحمتش کنه پدرتون....ولی من خداروشکر مشکلی ندارم تو زندگیم...الآنم خودمو کنترل ...

نه عزیزم ۳ ماه دارو استفاده کرد ، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.انشااله ک چیزی نیست پیگیر باش ، شاید همون مایع گوش ک گفتی باشه ، دعا میکنم چیز خاصی نباشه و بزودی رفع بشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میشه علایمش رو بگید؟؟

بله عزیزم 

تپش قلب بالا

تعریق شدید و سرد

احساس خفگی و کمبود اکسیژن و احساس فشار رو قفسه سینه (ک کاذبِ و باعث ترس میشه) 

حالت تهوع و افت فشار 

سرگیجه، سبکی سر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه عزیزم ۳ ماه دارو استفاده کرد ، خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.انشااله ک چیزی نیست پیگیر باش ، شاید ...

واقعا نمی‌دونم چیه تا میخام شاد باشم و خوشحالم یه لحظه گیج میخورم بدنم سست میشه ودلشوره میگیرم سریع خوب میشم ولی بعدش توفکرش میفتم یا اینکه بگن یکی مریضه من ازاین طرف کیپ میشم میترسم درحالیکه قبلا اینجور نبودم....الان برادرت دیگه نمیشه؟بعد چندوقت کامل خوب خوب مثل قبلاً شدن توروخدا؟؟

واقعا نمی‌دونم چیه تا میخام شاد باشم و خوشحالم یه لحظه گیج میخورم بدنم سست میشه ودلشوره میگیرم سریع ...

الان خداروشکر یکسال و نیم هست کامل خوب شده و دیگه این حس و تجربه نکرده، ۶ ماه طول کشید ک ۳ ماهش دارو درمانی بود و باقیش مشاوره منظم 

من برادرم از فوت پدرم شوک شده بود و کلا ب خاطر کرونا و اتفاقاتش ک داستانش طولانیه و خودشم بستری شد بیمارستان و...شرایط خوبی و تجربه نکرد طفلکم ، الان خدارو هزااااران بار شکر خوبه حالش و هیچ‌مشکلی نداره

الان خداروشکر یکسال و نیم هست کامل خوب شده و دیگه این حس و تجربه نکرده، ۶ ماه طول کشید ک ۳ ماهش دارو ...

خداروشکر...والا من الحمدلله هیچ مشکلی ندارم فقط این گیجی اذیتم می‌کنه...پناه برخدا التماس دعا دارم