2777
2789
عنوان

دیشب موقع خواب اتفاق عجیبی برام افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست
بچه ها توروخدا کمکم کنید من بعضی شبا می‌خوابم تا خوابم سنگین میشه انگار توی سرم صدای بادی میاد بیدار ...

تو حالتی که من گفتم و تجربه میکنی یعنی فلج میشه بدنت؟

اگه امضامو میخونی برای مامان شدنم صلوات بفرس و لایک کن منم برات دعا میکنم🤍🥺 امیدوارم یه روز منم تاپیک بارداری بزنم و بگم بالاخره شد 😍🥰 خدا جونم اگه به صلاحم میدونی نی نی مو برام بفرس سه ساله منتظرشم یا پروردگار من لطفا بذار این انتظار تموم بشه🥺💔یه روز به امید خدا منم امضامو میزنم بالاخره مادر شدم خدایا شکرت🤲🤍😍😭امیدوارم انشالله اون روز نزدیک باشه 🥰😔

من دو بار بیهوش شدم تو هر دوبار هم صدای شدید صوت تو گوشم پیچید گوش چپم بعد صوت دیگه هیچی نفهمیدم بیهوش شدم بعد نیم ساعت به هوش اومدم دکتر که رفتم تشخیص تشنج داد و دارو داد

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها توروخدا کمکم کنید من بعضی شبا می‌خوابم تا خوابم سنگین میشه انگار توی سرم صدای بادی میاد بیدار ...

دکتر نرفتی؟ بیشتر شبیه پانیک و حمله عصبیه، استرس داری؟ با فکر و خیال میخوابی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

والا فکروخیال ندارم بخدا...فقط بعضی وقتا سرم سنگین میشه وگیج می‌ره زیرپام خالی میشه دلشوره میگیرم میترسم

دکتر زیاد رفتم یکی گفت استرس داری یکی گفت مایع گوش...الان ازاوایل بهترم ولی خب بعضی وقتا هی میشم میترسم

دکتر زیاد رفتم یکی گفت استرس داری یکی گفت مایع گوش...الان ازاوایل بهترم ولی خب بعضی وقتا هی میشم میت ...

بنظرم مجدد برو دکتر اگر اذیتی چون این ک میگی بیشتر شبیه ب همین حمله عصبیه، راجع ب مایع گوش هم شنیدم اما نمیدونم ک تاثیری تو خواب داره یا نه، چون تا جایی‌ک میدونم منجر به سرگیجه، وز وز گوش، کاهش شنوایی میشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شما تجربه پانیک داشتید؟الان خوب شدید؟

من برادرم این مشکل و داشت و بعد از فوت ناگهانی پدرم ایجاد شد. الان خوب شده با یه سری دارو و جلسات مشاوره ک رفت