2777
2789

هر انسانی واسه خودش حریمی داره

اگه لباس میخره برا خودش میخره نباید تا دیدی فرداش بگی بدش به من باهاش برم مهمونی

وسیله آرایش کاملا شخصیه چه معنی میده تا یکی کیف لوازم آرایششو باز میکنه بقیه ازش درخواست وسیله میکنن

بیمه هرکسی برای خود اون شخصه چرا باید درخواست استفاده از بیمه دیگران بشه

یه نفر زحمت میکشه پول درمیاره واسه خانواده خودش که توی رفاه باشن نه این که باقی استفاده کنن

هرکسی لباس یا وسیله ای نیاز داره باید تلاش کنه اونو برای خودش تهیه کنه نه این که دنبال قرض گرفتن از بقیه باشه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

⁦👍🏻⁩

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیپ تر از ادمی که لباس قرض میکنه داریم؟؟؟

اما وسایل ارایشو گفتی یاد خواهرشوهرم افتادم

چند بار افتاد رو وسایل من

اخر سر به خواهر بزرگش گفتم...جمعش کرد

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

وقتی خودت با کفش وارد خونه‌ات بشی نفر بعدی هم پشت سرت با کفش میاد...

وقتی تو ماشین خودت تخمه بخوری و پوستشو بریزی تو ماشین، اون نفری هم که کنارت نشسته همین کارو انجام میده

وقتی خودت وسط خونه‌ات سیگار بکشی، مهمونی که اونجا نشسته هم نمیره کنار پنجره یا بیرون سیگار بکشه

وقتی خودت به خودت احترام نمیذاری، خودتو دوست نداری، وقتی برای خودت ارزش قائل نیستی...

از دیگران هم توقعی نداشته باش که بهت احترام بذارن و دوستت داشته باشن.

پس اینو یادت باشه، این خود ماییم که به دیگران و اطرافیانمون یاد میدیم چطوری باهامون رفتار کنن....

هر کس بخشنده و مهربون باشه به نفع خودشه،

تو به کسی لطف نکن آفرین😄

بخیل بودن هنر نیست که تبلیغش رو هم میکنی، البته غیر از وسایل شخصی.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
اینها که بدیهیات بود  اگر اطرافیانت اینها رو رعایت نمیکنن یک فاصله منطقی بگیر ازشون

قطع رابطه به خاطر این مسائل مسخره خود به خود از طرف اونا داره اتفاق می افته ولی حاضر نیستن بفهمن انقد درخواست از کسی نکنن

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

لباسو مشکلی ندارم مگه اینکه کسی واقعا مشکل پوستی داشته باشه یا امانتدار خوبی نباشه  گرچه زیاد اهل لباس خریدن نیستم وسایزم هم معمولا به کسی نمیخوره  ولی قبول دارم لوازم ارایش شخصیه وممکنه از نظر بهداشتی درست نباشه 

هر کس بخشنده و مهربون باشه به نفع خودشه، تو به کسی لطف نکن آفرین😄  بخیل بودن هنر نیست که تبل ...

اصلا درکت نکردم وسیله ارایش یا بیمه یا لباسی که کلی پولش رو دادی که خودت بپوشی و نخوای به دیگران بدی خسیسی نیست

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

وای ارههههه خدایا این حرف دله منه

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

موافقم یه عده فقط دنبال کندنن

به عنوان یه خانم شاغل موفق ۲۴ ساعته درگیر کار و زندگی ام   از اقوام خانمی  به سن وموقعیت من نشسته خونه و بیکار منو همیشه به چشم تضمین و ضامن بانک و وثیقه میبینه😂 

نمیدونه خودش هم میتونه قدمی واسه زندگیش برداره