2777
2789

حسابی حالم گرفتس فقط بخاطر اینکه نرفتیم بنگاه تمدید کنیم چون واقعا هزینشو نداشتیم گفتیم یکم صبر کن .واقعا ما مستأجرا چه گناهی کردیم پس کی خونه دار میشیم😔😔😔😔 

الهی به حق صاحب الزمان سال دیگه تاپیک بزنی منو تگ کنی بگی صاحب خونه شدم 😍❤️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول بنگاهو نداشتین؟دیگه بنگاه نمیخواد برید کافینت براتون ثبت میکنه کد پیگیریم میده  خیلی کمترم میگیره

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

خودتون زیر قولنامه رو امضا بزنید نمیخواد که برید بنگاه .ما هم پارسال برای قرارداد تمدید کردن نرفتیم .زیر همون قبلی دستی شرایط جدید نوشته بود امضا زدیم

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

همینو بهش بگو عزیزم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیز دلم ایشالاه خونه دار بشید چند ماهه کرایه ندادید؟ 

ببینید گاهی واقعا نمیشه که مثلا من خونمو دادم اجاره بدون پول پیش ماهی ۴ تومن جای خوب شهر ۱۵۰ متره  طرف ۶ ماهه نداده الان ۲۴ تومنو چجور بده من دلم نمیاد بلند کنم بهشونو دوتا بچه داره الان فصل سرماس منم به عنوان پول خرج کردنی خواستم بردارم که طرف اصلا به رو خودشم نیاورد مستاجره الان ۶ ماهه از بابام قرض میکنم به نظرتون صاحبخونه چی کنه ول کنه خونشو مستاجر راحته؟ ‌ 

خودتون زیر قولنامه رو امضا بزنید نمیخواد که برید بنگاه .ما هم پارسال برای قرارداد تمدید کردن نرفتیم ...

ما هم بهش همینو گفتیم چون دامادشون املاکی داره اونجا میخواد بنویسه اون پولی نمی‌ده و براش مهم نیست 

پول املاک نهایت بشه یه تومن دوتومن بیشتر نمیشه که

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
عزیز دلم ایشالاه خونه دار بشید چند ماهه کرایه ندادید؟  ببینید گاهی واقعا نمیشه که مثلا من خونم ...

ما اصلا کرایمون تا حالا عقب نیفتاده صد دادیم با ماهی هفت تومن واقعا هیچی برامون نمیمونه

ما هم بهش همینو گفتیم چون دامادشون املاکی داره اونجا میخواد بنویسه اون پولی نمی‌ده و براش مهم نیست&n ...

خدا لعنتش کنه. از خدا بی خبر هستن بگو میخای ببری تو گور مرتیکه 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه