2777
2789
عنوان

صابخونمون پیام داد که بفکر یجا دیگه باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 46 پست
صابخونه ماهم ی پسر مجرده کلی ثروت و دارایی داره ولی یذره وجدان نداره

من بخدا با تمام وجودم درکت میکنم خدا بحق امام حسین همه رو صاحبخونه کنه حتی اگه خونه کوچک باشه بعدم مارو فقط این ذکر قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیر المنزلین رو زیاد بخون 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
نه عزیزم بالاشهرم نیستیم یجای معمولیه .شما واقعا حق داشتین شکایت کنید ۶ماه کم نیست ولی ما یکماهم عقب ...

امیدوارم صاحبخونتون باهاتون راه بیان براتون دعا کردم عزیزم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین این بهانه ها که بلند شین برا برا اینه تکلیف قرار داد سال بعد روشن شه سر قیمت توافق کردین نکنه ب ...

ما تازه یماهه قراردادمون تموم شده اول صدتومن چهار می‌دادیم یهو کرد صد تومن نه تومن دیگه آنقدر باهاش صحبت کردیم که دوتومنشو کم کرد

ما مدیر ساختمون با همسرم لج بود خدا ازش نگذره به حق فاطمه زهرا روز نبود مارو بلند نکنه ۳سال نشستم اونجا نه من تو پرداخت کرایه کوتاهی کردم نه اون اقا یکبار زنگ زد که پولمو بدید دوبار شد برامون مشکل پیش اومد دوماه اجاره ندادیم زنگ زد سوال کرد دخترم فقط خواستم بدونم براتون مشکلی پیش اومده؟؟؟که اگر کمکی از دستم برمیاد براتون انجام بدم بابت اجاره خودتو اذیت نکن تو با دخترم هیچ فرق نداری انقد باهامون رفیق بود مرد رو دستش حروم بود خیلی شریف

مدیر ساختمون آشغال هرروز بهش زنگ میزد مستاجرت ال بل خودشم میدونست که مدیرساختمون دروغ میگه هرموقع مارو میدید میگفت مرد نیستم از اینجا کوچتون ندم

اخرم صاحبخونم گفت میخوام بفروشم به فکر یجا باشید من خسته شدم هرروز بهم زنگ میزنه من پشت اتوبوس اونهمه ادم سوارن با جونشون بازی میشه🖤یه هفتس بلند شدیم صداش هنوز تو گوشم میپیچه چجور صدام میزد موقعی که خونه رو تحویل میگرفتن اشکام بند نمیومد هنوزم دارم باگریه مینویسم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خودتون زیر قولنامه رو امضا بزنید نمیخواد که برید بنگاه .ما هم پارسال برای قرارداد تمدید کردن نرفتیم ...

ولی حتما ثبت سیستمش کنید

الان مستاجر ما خودش دستی امضا میکنه، خونه مسکن ملی توی شهر بهش تعلق نگرفته، توی روستا بهشون تعلق میگیره، چون باید 10سال ساکن اون شهر باشی تا بتونی مسکن ملی ثبت نام کنی،توی اون شهر، این بنده خدا هم ثبت سیستم نکرده که

ما مدیر ساختمون با همسرم لج بود خدا ازش نگذره به حق فاطمه زهرا روز نبود مارو بلند نکنه ۳سال نشستم او ...

الهی بمیرم انشالله که خدا جوابشو میده و چوب کارشو میخوره .منم الان با گریه دارم تایپ میکنم انشالله بحق این شبای عزیز همه مستاجرین خونه دار بشن

الهی بمیرم انشالله که خدا جوابشو میده و چوب کارشو میخوره .منم الان با گریه دارم تایپ میکنم انشالله ب ...

خدانکنه عزیزدلم انشالله زنده باشی وصاحب خونه شدنتو باهم تو نی نی سایت جشن بگیریم🥰

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷