2777
2789
عنوان

صابخونمون پیام داد که بفکر یجا دیگه باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 46 پست
گلم اونم گناهی نکرده‌.با نرمش جلو میرفتید مخشو میزدید

عزیزم من تهران زندگی میکنم الان خدا رو شکر خونه دارم وقتی مستاجر بودیم صاحب خونه مون که ترکیه زندگی میکرد و چند تا آپارتمان و ... داشت دقیقا اول هر ماه پیام میداد می‌گفت خواستم یادآوری کنم اجاره رو بریزید بعد موقع تمدید هم از یه ریالش هم نمی‌گذشت بعضیا با وجود توانایی مالی بازم دلشون کوچیکه و حرص میزنن

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اصلا کرایمون تا حالا عقب نیفتاده صد دادیم با ماهی هفت تومن واقعا هیچی برامون نمیمونه

عزیزم ایشالاه خونه بخرید به زودی خودتون شرایط کار کردن دارید ؟ حقوق همسرتون چقدره؟ 

خونه چند متره چقدر زیاد میگیرن 

عزیزم من تهران زندگی میکنم الان خدا رو شکر خونه دارم وقتی مستاجر بودیم صاحب خونه مون که ترکیه زندگی ...

صابخونه ماهم ی پسر مجرده کلی ثروت و دارایی داره ولی یذره وجدان نداره

اره چیزی نیست ولی واقعا هیچی واسمون نمیمونه 

طلایی وسیله ای نداری بفروشی؟! اگه خونه خوبه به خاطر یه هزینه املاک بهم نزنید الان جابه جایی حداقل ۱۰ تومن هزینه میبره

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
عزیزم ایشالاه خونه بخرید به زودی خودتون شرایط کار کردن دارید ؟ حقوق همسرتون چقدره؟  خونه چند م ...

انشالله.همسرم بهیار و حقوقش سیزده تومن فقط هفت تومنش واسه کرایه می‌ره حالا پول برق و شارژ و گاز و آب هم هست کارشم تهران کلی باید کرایه بده 

پول بنگاهو نداشتین؟دیگه بنگاه نمیخواد برید کافینت براتون ثبت میکنه کد پیگیریم میده  خیلی کمترم ...

کد پستی خونش مشکل داره بهش گفتیم که درست کن گفت بمن ربطی ندارخ مشکل خودتونه😔😔😔

صابخونه ماهم ی پسر مجرده کلی ثروت و دارایی داره ولی یذره وجدان نداره

اینجور آدما پولشون برکت نداره یه روز ضربه شو میخورن ، بابای من یه خونه با امکانات عالی توی بالای شهر رو به یه عروس و داماد رهن کامل بدون اجاره داد با قیمت اصلا باور نکردنی یعنی من هنگ بودم فکر کن فقط ازش ۴۰ تومن گرفت خونه دو خوابه با پارکینگ و همه چی کاغذ دیواری و کابینت های نو  

ولی باور کن اون ۴۰ تومنش خیلی برکت داشت شاید دعای اون هم باعث شد من خونه دار بشم 

خلاصه همه باید به هم کمک کنن تو این شرایط

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

[QUOTE=308638755]اینجور آدما پولشون برکت نداره یه روز ضربه شو میخورن ، بابای من یه خونه با امکانات عالی توی بالای شهر ...[/QUOTEخیر ببینه پدرتون کاش همه صابخونه ها واقعا مثل پدر شما درک داشتن

فک کنم خونتون سمت بالاشهره درسته؟ ولی خ زیاد دادین خیلی کم میمونه براتون خدا کمکتون کنه واقعا سخته وسایلای ادم خراب میشه سعی کنید یجوری راضیشون کنید همونجا بمونید با اضافه کردن پولی طلایی چیزی بفروشید 

من هم میخواستم مستاجر رو بلند کنم ۶ ماهه نداده ولی کاربرتی اینجا گفتن پیام بده بگو ازت شکایت میکنم گفت نصف پولو چک نوشتم بیا ببر خداشاهده چک هنوز رو میزمه اصلا بانک نبردم نقد کنم انقد عذاب وژدان گرفتم حد نداشت  نداشت حتی بعد گرفتن چک گریم گرفت  گفتم قبل باز شدن مدرسس حتما برای بچه هاش نمیتونه چیزی بگیره اصلا خودمو انقد لعنت کردم چرا چکو گرفتم وقتی دل پاس کرنشو مدارم به قول داداشم میگه تو خونرو خالی بزاری سنگین تری شاید طرف تحت فسار میذاره شما به فکر باشید قصدش واقعا بلند کردن شما نیست منم قصدم شکایت و بلند کر ن طرف نبود فقط خواستم بترسونمش

عزیزم من تهران زندگی میکنم الان خدا رو شکر خونه دارم وقتی مستاجر بودیم صاحب خونه مون که ترکیه زندگی ...

بله متاسفانه😞

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
فک کنم خونتون سمت بالاشهره درسته؟ ولی خ زیاد دادین خیلی کم میمونه براتون خدا کمکتون کنه واقعا سخته و ...

نه عزیزم بالاشهرم نیستیم یجای معمولیه .شما واقعا حق داشتین شکایت کنید ۶ماه کم نیست ولی ما یکماهم عقب ننداختیم اصلا هم آزارم اذیتی نداریم براشون