2777
2789

همش میگه خدایا شکرت با خودم میگم خدا چیکار کرد برات مثلا که انقد سنگشو به سینه میزنی واقعا نماز خوندن چیکار کرد فعلا هرچی خوشی و خوشبختی برا ما بن بسته به خصوص خودش همش حرص براش درست میشه خانوادش همش تو سرش میزنن از سر شب انقد حرص خورده الان سرش گیج میخوره واقعا یعنی یه کوچولو انرژی مثبت حداقل نباید جذب میکرد این سر وقت نماز خوندنا این قران خوندنا هعی روزگار دوست ندارم ناشکری کنم ولی بعضی وقتا ادم دست خودش نیست 

خیلی از واجبات که انجام میدیم مثل نماز و قرآن قراره اون دنیا برامون جبران بشه و پاداش بدن نه اینکه تو این دنیا 

خوشبختی یعنی اون دنیات قشنگ باشه نه این دنیای زودگذر

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از واجبات که انجام میدیم مثل نماز و قرآن قراره اون دنیا برامون جبران بشه و پاداش بدن نه اینکه ت ...

اوهوم پس چی میگن انرژی مثبتش تو همین دنیام معلومه حداقل یکم حال خوبم نمیشه باشه؟