2777
2789
عنوان

کمک کنید فک کنم بچم مشکل روانی لذت از تنبیه داره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9286 بازدید | 107 پست
خمیر بازی بده .خمیر نون بهش بده. موم زنبور بده ماساژ بده بازی کنه .گل بازی بکنه بیرون .کیک بده بپزه ...

اینارو بده ک بدتر ب گوه میکشه هه جارو زندگی دیگه نمیذاره برااین طفلک..اینجور بچه ها باید بازیهایی بکنن ک انرژیشون تخلیه بشه هرچند هرکارم بکنی باز همونن ..خدای انرژیییی

منم بعضی موقع کم میارم دخترم۷سالشه مثل دختر شماست با این تفاوت که از سربسر گذاشتن و ناراحتی ما لذت میبره دقیقا مثل میمون هست که همه حیونای جنگلو ازار میده میخنده بحدی عصبیم میکنه که خودزنی و بچه زنی و... هم حالمو خوب نمیکنه مثلا تو اوج خواب میپره روم ،یا باباش رو چیزی تمرکز کنه دودونه مو میگیره ازش میکنه میخنده در میره ،یا خودشو میزنه به کری و دقیقا کاری که نباید رو انجام میده مثل قیچی کردن پرده و.... الان کمی بهتر از یبل شده ولی هنوزم این اخلاقای افتضاحو داره از کسی هم حساب نمیبره چه تهدید وزور عشق و مهربونی و.... فقط با تشویق کردن کمی بهتر میشه اونم نه بصورت چاپلوسانه و سطحی تابلو جوری که باورش بشه واقعا موجود خارق العاده ایه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم امیدوارم زود بزرگ شه از غصه موهام داره کامل سفید میشه کاش فقط زود رد شه این سالها 

حواست ب خودت باشه از خودت غافل نشو اون بالاخره بزرگ‌میشه و همه اینا میگذره باحرص وجوش های زیاد خودتوخدایی نکرده بیمارمیکنی.

اینارو بده ک بدتر ب گوه میکشه هه جارو زندگی دیگه نمیذاره برااین طفلک..اینجور بچه ها باید بازیهایی بک ...

نه بعضی ها میگن سال موشن همه چی رو خرد میکنن .این بچه هم آرامش می گیره  ازاین کارا

خدایا شکرت

پسر منم همین طور بود نزدیک چهار سالش بود اما هر روز آب می‌ریخت رو فرشا یا رو سرامیک ها. یعنی لیوان ...

من یبار دخترم  ارزو کرد یه شهربازی تو خونه داشته باشه

بش گفتم اگه نریزی کاغذ دیگه ، نامه مینویسم بابانوعل برات بیاره و قول داد حتی دو روزم نریخت و میپرسید کی جواب نامه میاد ، 

یه روز فرستادمش خونه بابابزرگ و سریع رفتم بخدا سرسره و وسایل شهر بازیو خریدم چیدم تو حیاط ( گرونم بود ولی گفتم بزار ارزشو براورده کنم چون قول داده نریزه خیلی بمون فشار مالی اومد اون ماه اما خریدم  ) 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
منم بعضی موقع کم میارم دخترم۷سالشه مثل دختر شماست با این تفاوت که از سربسر گذاشتن و ناراحتی ما لذت م ...

وای وای خواهر حال منو خوب درک میکنی پس 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
کی گفته من مادربزرگم چون بابام خیلی فضول بوده همیشه میزدش و بابام همیشه میگه چرا مارو میزدن اشتباه م ...

اینا همش حرفه..نمیدونم یا ما کم صبریم یا شماها خیلی راحتین..بچه ک‌ زیاد از حد حرص بده ادم واقعا کم میاره ب معنای واقعی

همبازی داره؟

اره هم خواهر ۷ سالش 

هم خودم 

هم دوستای کلاس خلاقیتش 

اما کلا فرد محور هست و انگار نمیسازه یجورایی میخواد خودش همه کاره بازی باشه و نمیسازه با کسی 

وای وای خواهر حال منو خوب درک میکنی پس 

ولی تو مدرسه معلمش میگفت باشخصیت ترین دانش اموزمه 

فهمیدم فقط تو خونه اینجوریه اینم شانس مایه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اره هم خواهر ۷ سالش  هم خودم  هم دوستای کلاس خلاقیتش  اما کلا فرد محور هست و انگار ...

بسلامتی بنظرم دختر شما توجه میخواد میتونین توی طول روز مثلا یک ساعت رو تمام اعضای خانواده براش وقت بذارین از گلدخترتون بخواین شیرین کاری هایی که بلده مثل رقص و ... رو انجام بده و شما مشاهده و تشویقش کنین

من یه پیشنهادی به ذهنم رسید ببین چطوره،فردا برو یک عالمه کاغذ وکارتن وهرچی که باهاش این کارومیکنه بیار بریز جلوش بگو هرکاری دوست داری بکن البته باهماهنگی باباش تایه چندروزم ،هرکی خ‌واست بیاد یانزارید ،یا کلا بی محلی کن به حرفاش ،دیدی یه غذایی چیزیو هوس میکنیم وچقدربرامون لذت داره؟ ،وقتی یه عالمه جلومون باشه دوست نداریم؟چرا چون چشممون سیر میشه وذهنمون ،چشم‌وذهن دخترتو سیر کن ،چون میگی یواشکی این کارومیکنه ،بچه ها راست میگن بزاریه مدت فوقش زندگیت وگندبگیره  (دور ازجون)وقتی از سرش افتاد حالا تمیز کن،هرکسی هم اومد بهش بگید ازخودش بپرسه بزاراونا ازش سوال کنن چرا اینکارومیکنی،بجای اینکه شما جوابگو باشی بزارخودش باچالش روبه روبشه،نمی دونم امیدوارم به کارت بیاد،امامن یه کم وسواس رفتاری میبینم ،اگر بهش فشاربیاری ،جای دیگه بروز میکنه ،پسرخواهر من اضطرابش هربارخودشو یه جور نشون میده،یه بارم باوسواس مواظب باش،فکر میکنی وقتی مظطرب و پریشونی بچه نمیفهمه،اختلال روانی نیست ،ولی احتمال اظطراب پنهان یا وسواس رفتاری باشه

شما چرا فکر می‌کنید که با مهیا کردن چیزهای گرون دارید نیازهاشو برطرف میکنید؟  به جاش از امروز ...

تمام زندگیه منه شبا همیشه به پشت دراز میکشه میدونه تا نبوسمش از کف پا تا گردن نمیخوابم 

دوتاشون رو هم ماساژ هم بغل هم بوس هم ناز کردن دقیقا حفظ شدن 

مامانی بوس بغل ناز 

در طول روزم بخدا همش بغل و نوازش رو دارم 

میگم کلا کم نمیزارم از هیچ نظری اما به هیچ صراطی مستقیم نمیشه 

من یه پیشنهادی به ذهنم رسید ببین چطوره،فردا برو یک عالمه کاغذ وکارتن وهرچی که باهاش این کارومیکنه بی ...

باشه گلم اسکرین گرفتم از پیام شما هم ، اینم تست میکنم حتما برام دعا کن شاید جواب گرفتم 😔

بسلامتی بنظرم دختر شما توجه میخواد میتونین توی طول روز مثلا یک ساعت رو تمام اعضای خانواده براش وقت ب ...

انجام دادم اینم گلم حتی ساعتشم بیشتر از یک ساعت ولی چشم بازم ادامه میدم ممنونم از پیشنهادت عزیزدلم