2777
2789
عنوان

کمک کنید فک کنم بچم مشکل روانی لذت از تنبیه داره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9288 بازدید | 107 پست
خمیر بازی بده .خمیر نون بهش بده. موم زنبور بده ماساژ بده بازی کنه .گل بازی بکنه بیرون .کیک بده بپزه ...

نوشتم تو کامنتهای بعد بخون توروخدا 

خمیر بازی ، چمیدونم حتی خمیر کلوچه حتی کارای اشپزی کنار خودم موقع کیک پختن 

بخدا یه هفتس از بس کلوچه میدم قال بزنه بپزم ذوق کنه قند خون گرفتیم 

بی فایده بود 

خمیر بازی بچگونه هم خریدیم اما ولشون کرد رفت 

فقط گیر داده به این کاغذ خیس کردن و چسبوندن به کل زندگیه من 

حتی کفشامون 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه کاری کن. رنگ انگشتی بگیر بفرستش توی حموم تا روی کاشی حموم نقاشی کنه. بعدم تا زمانی که شما حساسیت دارین اینم همینه. یه جا براش نعیین کن بگو همینجا فقط حق داری اینکار رو کنی . مطمئن باش یکهفته بعد ازش خسته میشه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

بهت حق میدم منم پسر ۶ سالم کلافم کرده بخدا دیگه ذله شدم مخصوصا الان که مجبوری خونه پدرشوهرم هستیم از صبح سر پاست تا شب بیش فعال هم‌میگن نیست توجه تمرکزش داره باهوشه هست  بیقراره موندم مشکلش کجاست واقعا بهت حق میدم 

بچه های منم به دستمال کاغذی خیس و کاغذ خیس علاقه دارن نمیدونم چی داره که این کار رو می‌کنند 

منم موندم بخدا 😭😭😭😭😭

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
گلم پیامتو کامل نخوندم اما بچ ی ۴ ساله رو زدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای توروخدا این بازی مسخره رو‌ک چرا بچه رو کتک زدی تمومش کنین..بچه عزیزه ولی تربیتش عزیزتر و مهمتر...وقتی از هرراهی وارد بشی و موفق نشی باید تنبیه بشه..چیه این روانشناسی جدید ک‌کتک ممنوعه..چرا قدیما اینقد بچه هارو میزدن هیچکدوم هم الان بیماری روحی ندارن؟

بخدا تمام طلاهامم فروختم ارزوهاشو ک نقاشی کرده براش خریدم چیزی کم نمیزارم تو اوج خستگی و کارمم براش ...

شما چرا فکر می‌کنید که با مهیا کردن چیزهای گرون دارید نیازهاشو برطرف میکنید؟ 

به جاش از امروز تعداد دفعات بیشتری ماچش کنید، تعداد دفعات بیشتری بغلش کنید، به حرفاش گوش بدید و محبت بی قید و شرط داشته باشید. 

نوشتم تو کامنتهای بعد بخون توروخدا  خمیر بازی ، چمیدونم حتی خمیر کلوچه حتی کارای اشپزی کنار خو ...

دیدم به مشاوره ببرش اون دلیل کارشو می فهمه دکتر اطفال بردی اینم ببر .۱۴۸۰مال بهزیستی مشاوره رایگان میده.مشاور کودک هم داره 

خدایا شکرت

هروقت همچین کاری میکنه بهش بگو خودت باید تمیزش کنی

میگه خستم ول میکنه میره بخدا به یه ورش هم نمیگیره 

قهر میکنم باش گریه میکنم یا اسباب بازیاشو میگیرم انگار نه انگار 

بنظرم یکی از دیوارهای خونه را براش با روبان مرزبندی کن و بگو فقط اونجا از این شاهکاراش انجام بده 

وقتی ببینه امکانات خرابکاری هم براش فراهم کردید دیگه انجام نمیده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بگو فقط توی این اتاق حق داری کاغذ ریز کنی بچسبونی ببین اثری داره بزار یه مدت انجام بده

من پسرم ۹ سالشه بهش میگم ورا تو راه میری ازت کاغذ میریزه فقط کاغذ ریز ریز میکنه 😢

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)