2777
2789
عنوان

کمک کنید فک کنم بچم مشکل روانی لذت از تنبیه داره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 9288 بازدید | 107 پست

توجه میخواد حتی توجه منفی... دختر من هم سه سال و نیمشه چهار ماهه از پوشک گرفتم ولی هنوز پی پی تو شورتش میکنه از هر راهی رفتین اثر نداشت تشویق جایزه... 

یه بار زنداداشم گفتا من بچمو زدم دیگه تو لباسش پی پی نکرد منم امتحان کردم فایده نداشت. عمه اش ازش پرسید چرا تو شورتت پی پی میکنی گفت میخوام مامانم دعوام کنه. 

میگه خستم ول میکنه میره بخدا به یه ورش هم نمیگیره  قهر میکنم باش گریه میکنم یا اسباب بازیاشو م ...

به هیچ صراطی مستقیم نیست این. فقط خدا بهت صبر بده. بزرگ بشه درست میشه انشالله 

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم به مشاوره ببرش اون دلیل کارشو می فهمه دکتر اطفال بردی اینم ببر .۱۴۸۰مال بهزیستی مشاوره رایگان م ...

مرسی باشه اسکرین گرفتم از پیامت ، روانشناس بردم کمکی نکرد شاید اینجا جواب بگیرم 🥺

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
پسر من دوسال و نیمشه خیلی کارای بدتری میکنه ولی وقتیم دعواش کنم شبا از عذاب وجدان خابم نمیبره روانی ...

وای وای منم از عذاب وجدان دققققق میکنم جلو سرم بخاطر گریه کردنام سفید شده منم تنهام اینجا خودم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
بخدا تمام طلاهامم فروختم ارزوهاشو ک نقاشی کرده براش خریدم چیزی کم نمیزارم تو اوج خستگی و کارمم براش ...

درکت میکنم بخدا..بچه های این دوره واقعا وحشتناک لجبازن.حرص نخور مال منم همینه موهام سفید شدبخداااا...درعوض خداروشکر ک سالمه

وای توروخدا این بازی مسخره رو‌ک چرا بچه رو کتک زدی تمومش کنین..بچه عزیزه ولی تربیتش عزیزتر و مهمتر.. ...

کی گفته من مادربزرگم چون بابام خیلی فضول بوده همیشه میزدش و بابام همیشه میگه چرا مارو میزدن اشتباه میکردن و بابام هیچوقت مارونزد از قدیم گفتن بچه زدن نداره روانشناسی قدیم😄

به هیچ صراطی مستقیم نیست این. فقط خدا بهت صبر بده. بزرگ بشه درست میشه انشالله 

دقیقا مادرمم میگه فقط تحمل کن تا بزرگ شه بعید بدونم هیچ راه درمانی داشته باشه 

بخدا کارم فقط گریه است شبو روز 

اینقد خودمو زدم یواشکی که همه جام کبوده برا اینکه اینقدر شانسم بده و بدبختم با این بچه 

خاطره جون این هر روز و هرساعت حتی کاغذ و رسید خریدها رو هرجا ببینه جمع میکنه و اینکارو میکنه  ...

اگه فقط خراب کاریش کاغذ به دیوار زدن هست دخترت هنرمند می شه. 

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
جدیدا میارمش میگم کلوچه بپزیم باهم دوساعت سرگرم قالب زدن میکنمش و خودش میزاره فر کمکم و کلی ذووووق م ...

عزیزم من مشکلتونو به خالم که روانشناسه گفتم و ایشون برای بنده تعریف کردند که فردی توی فامیل هامون بوده که مثل بچه شما بوده الان هوش اقتصادی بالایی داره و میلیاردر هستش (البته من نمیشناسمش) 

شاید دختر شما هم باهوش باشه و هوش کلاژش قوی باشه و کاربادست و...

تمام سال های تحصیلی نون و پنیر می بردم مدرسه فامیلمم حاجی بود و اینچنین شد که شدم حاجی نون پنیری 😅😅😅
بخدا تمام طلاهامم فروختم ارزوهاشو ک نقاشی کرده براش خریدم چیزی کم نمیزارم تو اوج خستگی و کارمم براش ...

پسر منم همین طور بود

نزدیک چهار سالش بود اما هر روز آب می‌ریخت رو فرشا یا رو سرامیک ها. یعنی لیوان ابو خالی میکرد کلا . یا شیر آب توالتو با شیلنگ میدیخت توی حال پذیرایی

همیشه با خوبی و بدی بهش میگفتم نکن ولی گوش نمی‌کرد

یه بار آب خیلی زیاد ریخت روی سرامیک. من دقیقا همون لحظه یه خبر فوق العاده خوب از تلفن شنیدم و واقعا ذوق زده بودم . محکم گرفتمش بغلم و کلی تو بغلم چرخوندمش و با شوق بسیار زیاد گفتم مرسی مرسی مرسی خدایا مرسی . خیلی خبر خوبی بود و من کلی براش دعا و نذر و نیاز کرده بودم

پسرم گفت مامان من با اینکه آب ریختم با من دعوا نکردی و کلی بغلم کردی. و گفتی مرسی

ازون روز دیگه آب نریخت!

اگه فقط خراب کاریش کاغذ به دیوار زدن هست دخترت هنرمند می شه. 

خدا از دهنت بشنوه خواهر 

فقط نگرانم اختلال روانی نداشته باشه یوقت از نگرانی کارم همش گریه است

اتفاقا خیلیم مادر خوبی هستی دمتم گرم که همه جوره داری واسه بچه ات تلاش میکنی هیچکس جای تو نیس و فشار روانی ک توداری تحمل میکنیو تحمل نمیکنه واقعا سخته اما گلم این سختگیری شماهم داره بیشتر ب خودت آسیب میزنه.

اتفاقا خیلیم مادر خوبی هستی دمتم گرم که همه جوره داری واسه بچه ات تلاش میکنی هیچکس جای تو نیس و فشار ...

ممنونم عزیزم امیدوارم زود بزرگ شه از غصه موهام داره کامل سفید میشه کاش فقط زود رد شه این سالها