2777
2789
یعنی تخت نوزاد نوجوان از دوتا تخت نوزاد و بعد نوجوان بخوام بخرم گرون تر درمیاد؟ 

اره عزیزم بری قیمت بگیری متوجه میشی اول تخت گهواره بخر نهایت ۲تومن هم نمیشه تا۲سال بعداون تخت نوجوان بگیر حدودا۳تومن چندروز پیش قیمت گرفتم باخوشخوابش دیگه تابشه ۲۰سالش بسشه اون تخت ولی تخت نوجوان نوازتبدیل شونده نهایت تا۱۰ ۱۲سال

چه خوب... پس میگن بصرفه نیست گرونه

خب گرونتر هست ولی کاربردیه و تا بزرگسالی بچه کار راه میندازه

الان تخت کنار مادر بخری هفت میلیونه ولی نهایت تا دو سالگی بچه توش جا میشه 

بعدشم بازم باید تخت گارد دار بگیری چون بچه تا  پنج شش سالگی توخواب غلت میزنه و ممکنه بیفته

اون کمد جلوی تخت هم کاربردی و جا داره میتونین بعدا دراور تبدیل کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباسای سایز ۰ و ۱ و۲ رو هرکدوم ۳ ۴دست بیشتر نگیر ۰ رو که ۲دست بگیر چون زود زود بزرگ میشه یه دست هم ست بیمارستانی باتوجه به اینکه بچت کی بدنیا بیاد مناسب فصل براش لباس بگیر و سایزهاش رو چک کن حتما که الکی لباس نخری بعد نتونی بپوشونی واینکه جنس نخ پنبه بگیر تا۶ماهشو بقیشو تریکو هم گرفتی خوبه پستونک اینام فقط یه مدل یدونه بگیر شایداصلانخورد اگ خورد بعدباز میگیری روست بیمارستانی پتودورپیچ هست دیگه اضافه تر نگیر بکارت نمیاد اگه فصل زمستون دنیامیاد پتو نرمینه دورپیچ هم بگیر اگه نه لازمت نمیشه نرمینه دورپیج واینکه تشک اینا رو اماده نخربده بدوزن چون سایز وابعاد دوخته ها خوب نیست وکیفیت پایینی داره مای بیبی هم یه مدا بگیر فقط ببین میسازه یا ن

لباسای سایز ۰ و ۱ و۲ رو هرکدوم ۳ ۴دست بیشتر نگیر ۰ رو که ۲دست بگیر چون زود زود بزرگ میشه یه دست هم س ...

ای جان.. مرسی مهربونم.. چقد خوبی تو..  ممنونم این همه وقت گذاشتی.. انشاالله حاجت روا بشی

به  جای کریر صندلی ماشین بگیر البته اگه خودت رانندگی میکنی و نمیخوای بچه رو بغل کنی(مارک دلیجان مدل الیت پلاس)

روروک مارک دلیجان مدل یوفو خوبه

یه گهواره (ارزونترین گهواره دی جی کالا خوبه) هم بگیر برای سال اولش

لباس گرم مثل کاپشن و همینطور کفش رو بذار سر وقتش بگیر چون احتمال داره اندازه نشه

اسبابازی جنس خوب ولی کم بخر

لباس خیلی زیاد نگیر،مخصوصا سایز صفر و یک

من کمد و ویترین برنداشتم چون کمد دیواری داشتم،اگه دیدی چیزی رو از قبل داری میتونی نخری

تخت اگه میدونی بچه رو کنار خودت میخوابونی(شیر دادن وقتی جای دیگه باشن سخته) اصلا تخت نوزاد احتیاج نمیشه. من نوجوان گرفتم

سرویس خواب دم دستی یکی کافیه،من همونم استفاده نکردم چون زیرانداز تعویض دادم  براش دوختن،توش الیاف گذاشتن، مثل تشک بود

پتو حتما براش بخر حتی اگه تابستون دنیا اومد(یه کلاهدار یا قنداق فرنگی،یدونه هم گرمتر مثل گلبافت)

شیشه شیر مارک ایرانی مثل بیبی لند بگیر،کلا همه وسایل مارک بیبی لند و فیروز خوبه

50تا60تومن معمولی  من یه کالسکه دیدم 70تومن

۷۰میلیون؟؟؟نه ۷۰ میلیوووون؟دو سه سال پیش پراید اینقدر بود

وطنم پاره است تنم

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...