2777
2789
آبرومندانه؟؟؟ نگیرن بی آبرویی هستش؟ یا بد منظور رسوندی یا من بد متوجه شدم😬🤭

ابرومندانه منظورش همه چی توش باشه کم وکسرنباشه ولی اصلا واژه مناسبی نبود اینکه بچه کمدوتخت وکریروکالسکه نداشته باشه وفقط وسایل اصلی داشته باشه بی ابرویی نیست من کسیو میشناسم انقد سنگ تموم گذاشته سرلباس بچش ازنون شبش زده ولی همش دادوبیداد میکن بابچش اصن ارامش روانیش رو تامین نکرده فقط مالی تامین واین چ فایده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنس ب درد بخور ک کارکنه دیگه

جنسا بدردنخورم کار میکنه والا مثلا کالسکه یا کریر ورورئک مگ چقدر کارمیکنه نهایت کریر ۳ماه ۴ماه روروئک ۴ماه جنس معمولی هم بگیری خوبه ولی کالسکه جنش خوب بگیر اگه ماشین ندارین اگه ماشین دارین کلا همشو معمولی بگیرکریر زو هم طوری بگیر ک صندلی ماشیت بشه

جنس ب درد بخور ک کارکنه دیگه

سرویس چوب خیلی متفاوته

مثلا من تخت نوجوان برداشتم با تشکش شد ۴ تومن،ولی نوزاد نوجوان گرونتره

یا مثلا کمد و ویترین سر همو جدا خیلی فرقشه

کالسکه هم دلیجان ست کاملش ۴ تومنه انگار،من کالسکه تک گرفتم ۵ تومن

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم چه نکات خوبی 

ولی سرویس کمد رو جدابگیر تخت رو جدا چون الکی تخت نوجوان ونوزاد که تبدیل میشه رو گرون میدن شما میتونی تخت نوزاد رو ارزون بخری چون نهایت تا۲سال بدردش بخوره ک دختر من یسال بیشتر بدردش نخورد بعد اون تخت نوجوان بگیری براش جدا اینطوری الکی پولتو هدرندادی جاگیرهم هسا اون تخت خیلی

ولی سرویس کمد رو جدابگیر تخت رو جدا چون الکی تخت نوجوان ونوزاد که تبدیل میشه رو گرون میدن شما میتونی ...

یعنی تخت نوزاد نوجوان از دوتا تخت نوزاد و بعد نوجوان بخوام بخرم گرون تر درمیاد؟