مینوووووووووووووشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 611 عنوان حالم بده امیدم رفت 63 بازدید | 4 پست نتیجه ارشد اومد قبول نشدم .. فکرشم نمیکردم ! تموم برنامه ریزیم رو اون بود.. اصلا حتی نمیتونم فکر پشت کنکوریو بکنم چیزی دارین بگین؟ اصلا حرفای اطرافیان مثل اشکال نداره و.. خوبم نمیکنه ! 1402/06/12 | 21:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اااالماس عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 2206 حسرت ارشد به دلم موند😓 وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40351 نه حرفی ندارم خودم زمون کنکور قبول نشدم . کل زندگیم در هم کوبیده شد .برای کسی که کنکور و شغل براش اولویت دومه متوجه نمیشه ماها چیا کشیدیم . شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
مینوووووووووووووشک مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 611 نه حرفی ندارم خودم زمون کنکور قبول نشدم . کل زندگیم در هم کوبیده شد . برای کسی ... یعنی دارم اتیش میگیرم کسایی قبول شدن که سر کلاس جیکشون در نمیومد و معدلشون ازم کلی پایینتره! من همش فعال بودم ! اما کنکورو گند زدم.. باورم نمیشه خودمو
سلناسلنا۱ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 40351 یعنی دارم اتیش میگیرم کسایی قبول شدن که سر کلاس جیکشون در نمیومد و معدلشون ازم کلی پایینتره! من همش ... میفهمتت .ولی دیگه نمیشه کاری کردی الکی همگولت بزنم بشین دوباره بخون .نمیشه .مگر اینکه خرج کنی هزینه کنی کلی تا قبول شی شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .