بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
همسایه ما دیروز با دست یه کم خوردش کرد بعد ریخت تو چرخ گوشت😐
مامانم رفته بود بهش سر بزنه میگفت خوب شده بود حالا بقیشو نمیدونم🤐
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اصلا من جعفری رو خرد میکردم داخلش میریختم آب هم اضافه میکردم برای کاری ،انجام نمیشد دیگه چه برسه بخوای سبزی رو خالی بریزی،با سالاد خرد کن میشه از اونها که تیغه داره
ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
همسایه ما دیروز با دست یه کم خوردش کرد بعد ریخت تو چرخ گوشت😐 مامانم رفته بود بهش سر بزنه میگ ...
منم امسال ۱۰کیلو تو چرخ گوشت خرد کردم عالی شد
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
دلال مخلوط چند مدل سبزی هست که میریزیم تو ماست خیلی خوشمزه میشه🤤
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اتفاقاً مامانم میگفت ما هم بکنیم خیلی خوبه تازه گردو ها رو هم ظاهراً با چرخ گوشت خورد کرد🤪 ...
اخه چن کیلو باشه خوبه ولی واسه چن تا گردو یاوتس چن تا سیر میره تو گردنش گیر میکنه درنمیاد
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏