2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازهمون اول که وارد دبیرستان میشی اگه هر درسی رو سرموقعش و خوب بخونی و مسلط بشی دیگه کارت راحته برا دوازدهم ..یه چیز مسخره هم هست که افتاده بین بچه ها که دهم یازدهمی ها کتاب هاشون رو قبل عید تموم کنن که به خودم خیلی استرس وارد می‌کرد و بخاطر همین یسری چیزا رو سرسری خوندم 

برا تجربی همه رتبه برترا میگن تابستون نهم ب دهم

وقتی که هیچ اموزشی ندیده و هیچ درکی از درسا نداره و تو ذهنش اینطوره که زیست شبیه بخش زیست علوم نهم می‌مونه 

چیو بخونن؟؟

این کار خوندن تابستون نهم به دهم هیچ فایده ای نداره و فقط خسته کردنه خوده طرفه 

🌙💜

وقتی که هیچ اموزشی ندیده و هیچ درکی از درسا نداره و تو ذهنش اینطوره که زیست شبیه بخش زیست علوم نهم م ...

چرتِ محضه

من خودم پارسال تابستون شروع کردم 

زیستو با الا دیدم و شیمی و ریاضی کلاس انلاین گرفتم درصدای قلمچیم خیلی بالاس

اگه ب عقیده شما باشه کلا سالِ دهم باید درو دیوار نگا کنی چون شناختی ب دبیرستان نداری

〰️

وقتی که هیچ اموزشی ندیده و هیچ درکی از درسا نداره و تو ذهنش اینطوره که زیست شبیه بخش زیست علوم نهم م ...

به نظرم عمومی ها رو تو تابستون به طور منظم(حتی شده روزی یه خط)بخونی که در طول ترم کل تمرکزت رو روی تخصصی ها بزاری

چرتِ محضه من خودم پارسال تابستون شروع کردم  زیستو با الا دیدم و شیمی و ریاضی کلاس انلاین گرفت ...

من سال دهم و نگفتم من تابستون نهم به دهم و گفتم 

از همون دهم طرف باید کاملا جدی بخونه حداقل کسی که اومده تحربی 

ولی تابستون نهم به دهم واسه کسی که هیچ درکی نداشته خیلی ناجوره از درس زده میشه 

چون کسی که پیش زمینه نداشته از فلان مبحث شیمی مثلا 

یدفه پیش خودش سخت میاد و اینطور  میشه که انگیزه اش نابود میشه 

🌙💜

من سال دهم و نگفتم من تابستون نهم به دهم و گفتم  از همون دهم طرف باید کاملا جدی بخونه حداقل کس ...

این روشی ک من گفتم برا کساییه ک رتبه تاپ میخان

دانش اموز کنکوری باید از اول مهر قلمچی ثبت نام کنه پس از قبل باید بخونه 

هیچ دانش اموزیم با دبیرای مدرسه رتتبه برتر نشده 

باید کلاس انلاین بگیره ک کلاسای انلاین تماما از تیر ب بعد شروع میشن

〰️

به نظرم عمومی ها رو تو تابستون به طور منظم(حتی شده روزی یه خط)بخونی که در طول ترم کل تمرکزت رو روی ت ...

عمومی میخای چکار وقتی تو کنکوری نیس؟وقتتو هدر نده

یا درس یخون اختصاصیارو

یا تفریح کن از مهر استارت بزن

〰️

به نظرم عمومی ها رو تو تابستون به طور منظم(حتی شده روزی یه خط)بخونی که در طول ترم کل تمرکزت رو روی ت ...

بازم تاثیری نداره 

میدونید چرا؟چون اجبار بالا سر دانش آموز نباشه کمترین دانش آموزی پیدا میشه با انگیزه بخونه و قشنگ تو ذهنش بشینه 

اینکه وقت کم نیاره برای خوندن تخصصی ها تا امتحانات ترم به خود طرف بستگی داره که تا ترم چقد مرور کنه و تا چه حدی برنامه ریزی خوبی داشته باشه 

من مشاور نداشتم تابستون نهم به دهم هم نخوندم ولی معدلمم خوب شد خداروشکر و راضیم از عملکردم

🌙💜

انسانی

تابستون سال قبلش

۸۸۱

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

این روشی ک من گفتم برا کساییه ک رتبه تاپ میخان دانش اموز کنکوری باید از اول مهر قلمچی ثبت نام کنه پ ...

من نمیگم هیچکدوم از این کارارو نکن 

ولی اینو از کسی میشنوی که یه عالمه تحقیق کرده 

اینکه از اول کلاسای زیادی بری فیلم های زیادی ببینی از این آموزشگاه به اون آموزشگاه بری چه واسه کلاسا چه واسه آزمون ها 

طرف تا کنکور کم میاره 

یعنی تو الا داری تمام انرژی خودتو اینجا میزاری ولی بعنی سال دوازدهم باید همچین انرژی بزاری و دیگه نمیکشی و اونجاس که میشی به مثل بعضی کنکوری ها که میان میگن انگیزه نداریم خسته شدیم 

یه سوال تیزهوشان میری؟

🌙💜