2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روشی ک من گفتم برا کساییه ک رتبه تاپ میخان دانش اموز کنکوری باید از اول مهر قلمچی ثبت نام کنه پ ...

در ضمن من خودمم امسال میرم یازدهم و تجربی هم هستم 

اما تو این تابستون کتاب زیست و فیزیک و دارم میبیندم 

و شیمی چون برای محاسباتش مشکل دارم و گذاشتم واسه سال یازدهم که ببندم 

پس اگر اینطور بهت گفتم فکر نکن از اون بجه هایی بودم که کل روز دنبال یللی تللی بودم🤝

🌙💜

من نمیگم هیچکدوم از این کارارو نکن  ولی اینو از کسی میشنوی که یه عالمه تحقیق کرده  اینکه ...

چیبگم تجربه شما بیشتره فکر میکنم

راهنمایی تیزهوشان بودم دبیرستان نمونه

〰️

من ۹۷ کنکور دادم

ریاضی

سال پیش دانشگاهی فقط خوندم با آموزشگاه

حول و حوش ۴۰۰ شدم

بسم بود 

زیادی هم بود برام😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

در ضمن من خودمم امسال میرم یازدهم و تجربی هم هستم  اما تو این تابستون کتاب زیست و فیزیک و دارم ...

منم امسال یازدهم میرم و تجربیم

دهممو کامل بستم جز یه فصل زیست و استارت شیمی یازدهمو دارم مرور میکنم چون از پارسال خوندم

تا الان ن خسته شددم ن مجبورم کردن

روحیه ادما متفاوته

منظور من از رتبه های تاپ زیر 300 وگرنه با 4و5هزارم ادم پزشکی قبول میشه قصد توهین نداشتم

موفق باشی🤍

〰️