2777
2789
عنوان

درد عجیب پریود.تو روخدا کمک😭

800 بازدید | 9 پست

خانمای محترم سلام.

دو دوره موقع پریودی درد خیلی وحشتناکی دارم.

احساس دفع مدفوع بهم دست میده وتخمدان هام درحد مرگ تیر میکشن و دردش رو به پشتم و رودم میزنه.

وقتی میرم دستشویی قفل میشم وفقط فریاد میکشم به حدی که انگار دارم زایمان میکنم.

میخوام برم دکتر ولی خواستم قبلش بدونم کسی تجربه ای داشته

همه همینن:/

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه همینن:/

نه بابا.من بیست ساله پریود میشم‌تا حالا همچین چیزی رو تجربه نکردم.

دردشدید داشتم که برم بستری بشم ولی اینسری خیلی درد بدی دارم باید ببخشید دردش میزنه به مقعدم واز جلو حس میکنم بچه داره درمیاد 

اره حتما میرم. فقط خواستم ببینم کسی تجربه ای داشته یا نه.

عزیزم نتیجه ای گرفتی دکتر رفتی؟ من درد وحشتناک سمت چپ دارم فقط چپ حالت تهوع شدید میرم دستشویی مرگ رو کامل حس میکنم جیغ میکشم بعد بدنم تمام یخ می‌کنه می‌لرزیم دکتر سنوگرافی قرص پروژسترون هیچ فایده نداشت سنوگرافی واژینال رفتم گفت یه فیبروم داری اندازه فندوق

یعنی یه فیبروم آنقدر کوچیک منو تا مرگ میبره؟ خب میگن کوچیکه درمان ندارد عمل ندارن  چکار کنمممم این حالت تهوع لعنتی رو چکار کنم لعنت به این زندگی خدا تومن هزینه دکتر دارو سنو آخرشم دارم از درد میمیرم

عزیزم نتیجه ای گرفتی دکتر رفتی؟ من درد وحشتناک سمت چپ دارم فقط چپ حالت تهوع شدید میرم دستشویی مرگ رو ...

سلام عزیزم من قسمت نشد درمان کنم ماه بعدش پریود نشدم وفهمیدم باردار شدم.

ولی تا جایی که فهمیدم اندومتریوز هستش و باید درمان بشه

سلام عزیزم من قسمت نشد درمان کنم ماه بعدش پریود نشدم وفهمیدم باردار شدم.ولی تا جایی که فهمیدم اندومت ...

عزیزم اون درد شما آندومتریوز بود یا نه؟چون زایمان کردین اگه سزارین کرده باشین مشخص میشه آندو بود یا ن

عزیزم اون درد شما آندومتریوز بود یا نه؟چون زایمان کردین اگه سزارین کرده باشین مشخص میشه آندو بود یا ...

نمیدونم واقعا سزارین هم کردم ولی نفهمیدم دکتر چیزی بهم نگفت