2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید این سونو رو تفسیر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 41 پست
من تو خیلی از تایپیک ها گفتم .. خواهش میکنم با توجه به معنی آیه 90 سوره انبیا برا بارداری اقدام کنید ...

چیکار کنیم میشه راهنمایی کنی

یک صلوات بفرس منم مامان شمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اینجایی ک من زندگی میکنم همه ی هم سن های من سه تا یچه دارن ومنی ک ندارم .......

اخه منم ۲۴ سالمه و خیلی وقته ازدواج کردم ولی تا حالا بهش فکرم نکردم 

انشااله خدا میده به تو الان به منم یکی دو سال دیگه😍

فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ وَهَبْنا لَهُ يَحْيى وَ أَصْلَحْنا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كانُوا يُسارِعُونَ فِي الْخَيْراتِ وَ يَدْعُونَنا رَغَباً وَ رَهَباً وَ كانُوا لَنا خاشِعينَ [90]

ما هم دعاى او را مستجاب كرديم، و يحيى را به او بخشيديم و همسرش را [كه نازا بود] برايش شايسته [ی باردارى] ساختيم، چرا كه آنان [خاندانى بودند كه] همواره در كارهاى خير به‌سرعت اقدام مى‌كردند و از روى بيم و اميد ما را مى‌خواندند و پيوسته براى ما [خاضع و] خاشع بودند.

من تو خیلی از تایپیک ها گفتم .. خواهش میکنم با توجه به معنی آیه 90 سوره انبیا برا بارداری اقدام کنید ...

وای من خیلی به ذکر و آیه اعتقاد دارم میشه بازم بگین  واسه موضوعات مختلف اگه میدونید چون هر ذکر و آیه یه کد هستش واسه خواسته ها 

فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ وَهَبْنا لَهُ يَحْيى وَ أَصْلَحْنا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كانُوا يُسارِعُونَ ...

داشتم همونو میخوندم عزیزم 

میدونی من همیشه توکلم ب خدا بوده در همه حال ولی میدونی ولی ی جاهایی ادم کم میاره ناامید میشه میدونی چ قد دعا ونذر نیاز کردم چ قد ادما برام دعامیکنن 

چ مادرم با اشک برام دعا میکنه همش میگم خداایا پس کی میخای صدامونو بشنوی .چشم انتظاری هیلی سخته 

فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ وَهَبْنا لَهُ يَحْيى وَ أَصْلَحْنا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كانُوا يُسارِعُونَ ...

هر کار خیری که از دستت برمیاد به عشق خدای مهربون انجام بده.حتی کوچیکترین کار. برا پدر مادر اقوام غریبه هر کی.از ریختن چای روضه تو این ایام و جفت کردن کفش عزادار و آب دادن عزادار و ... تا رفع نیازهای بنده های خدا...

هر کار خیری که از دستت برمیاد به عشق خدای مهربون انجام بده.حتی کوچیکترین کار. برا پدر مادر اقوام غری ...

بخدا در توانم انجام میدم ولی چشم از این ب بعد بیشتر انجام میدم 

داشتم همونو میخوندم عزیزم  میدونی من همیشه توکلم ب خدا بوده در همه حال ولی میدونی ولی ی جاهایی ...

توکل رو قبول دارم... ولی باید قدم های بیشتری برداری به عشق خدای مهربون.. من اگر نتیجه ندیده بودم  نمیگفتم.. ضرر نداره.. چیزی از دست نمیدی حتی اگر جواب نده  یه حس و حال خوب که پیدا میکنی و ذخیره ی آخرت هم  برات میشه

توکل رو قبول دارم... ولی باید قدم های بیشتری برداری به عشق خدای مهربون.. من اگر نتیجه ندیده بودم &nb ...

میدونی امروز حس کردم این معجزه ای ک شد .چند رروز پیش با یک مبلغ کم دل یک بچه رو شاد کردم .احساس میکنم خدا جواب اون بود ک بهم داد .خالا انشالله میرم سونو واژینال تا دقیق تر بررسی بشه ولی خیلی امیدوارم ک‌برطرف شده