2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم بخدا

چند دوره اس دارو استفاده میکنی؟دکتر من می‌گفت شیش دوره ..منم نمیدونم دوره چهارم بود یا پنجم بعد باردار شدم..میشی عزیزم...من انقد مث خودمون دیدم باردار شده..خودم ک بار آخر رفتم دکتر آمپول اچ سی جی نوشت داشتم تو راه گریه میکردم میگفتم دیگ خسته شدم ازبس آمپول زدم..تازه خانواده شوهرمم همون ماه یکیشون فارغ شد بما خبر ندادن...بعد چندوقت گفتن فلانی زایمان کرده ...انقد دلم شکست از دستشون..همون ماه خدا جواب دل شکستمو داد باردار شدم.

فكر كنم بايد لاپاراسكوپي بشه

میدونی هزینهدلاپاراسکوپی چقدر میشه ازاد و دفترچه تامین اجتماعی، من پارسال عکس رنگی گرفتم، اصلا درد نداشت، لوله راست بسته، بود، چند رور پیش نشون دکتر دادم گفت باژه، احتمالا رحم یا تخمدان، التهاب یا عفونت داره، قرص لتروزول داده، گفت اگه نشد یاید لاپاراسکوپی بشی، منن میترسم 

این نیز بگذرد، 
چند دوره اس دارو استفاده میکنی؟دکتر من می‌گفت شیش دوره ..منم نمیدونم دوره چهارم بود یا پنجم بعد بارد ...

من یه دوره استفاده کردم فقط.جواب نداد عکس رنگی نوشت برام.همین ماه انجام دادم دیگه عکسو پیش دکتر نبردم.الهی عزیزم چقد بعضیا نامردن بخدا😓

من یه دوره استفاده کردم فقط.جواب نداد عکس رنگی نوشت برام.همین ماه انجام دادم دیگه عکسو پیش دکتر نبرد ...

عزیزم زود ناامید نشو..ان شاءالله  باردار میشی..من بعد پنچ دوره جواب گرفتم ..ادامه بده...همه همینجورن.خسته میشن از بقیه حرف میشنون..رفتار اطرافیان منو ک تعریف کردم چطور بودن..ولی ادامه دادم.

عزیزم زود ناامید نشو..ان شاءالله  باردار میشی..من بعد پنچ دوره جواب گرفتم ..ادامه بده...همه همی ...

شوهرمم اذیت میکنه.خدایی هم سخته اول زندگیمونه منم بخدا خسته شدم بسکه منتشو کشیدم بذاره برم یاپول بده که برم

شوهرمم اذیت میکنه.خدایی هم سخته اول زندگیمونه منم بخدا خسته شدم بسکه منتشو کشیدم بذاره برم یاپول بده ...

میدونم چی میگی هزینه ها بالاست..واقعا قصد دخالت ندارم اولا ک امیدوارم خدا بدون دارو بهت یه بچه سالم بده ولی الان اگ نری کار به آی وی اف بکشه اون هزینه های زیادی داره.واقعا هم صبر زیاد میخاد هم باید هزینه کرد تا باردار شد..قصد ندارم بهت استرس بدم هرجور که صلاح میدونی..اول باید هم خودت هم همسرت بپذیرید بعد بری..ولی ناامید نشو حتما یروزی مادر میشی..

میدونم چی میگی هزینه ها بالاست..واقعا قصد دخالت ندارم اولا ک امیدوارم خدا بدون دارو بهت یه بچه سالم ...

مرسی گلم.همش دوماهی استراحت میکنم باز دوباره پیگیر میشم🥶شوهرم دراین مورد بداخلاقی میکنه😓