2777
2789
اخه عکس رنگیم هیچ مشکلی نداشت یعنی امکان داره لوله ها بسته بشه؟

اگر درد داشتيد كه يعني لوله بسته بوده. اگرم درد نداشته كه يعني باز، ببين درد كه ميگم نه مثل درد معاينه و ايناهااا، يعني دررررررددددددد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر درد داشتيد كه يعني لوله بسته بوده. اگرم درد نداشته كه يعني باز، ببين درد كه ميگم نه مثل درد معاي ...

دردش یکم از درد پریودی بیشتر بود دکتر دید گفت مشکلی نداره لوله هات یعنی امکان داره خود به خود بسته بشه؟؟

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من دراین خنده پر غضه مهارت دارم.. 
با بيهوشي انجام بديد درد نكشيد. تا لوله ها راحت تر هم باز بشه با بيهوشي

من بدون بیهوشی انجام دادم 

یک بار بیهوش شدم برای بینی کلا هرمونام ریخت بهم 

دردش یکم از درد پریودی بیشتر بود دکتر دید گفت مشکلی نداره لوله هات یعنی امکان داره خود به خود بسته ب ...

ببين به مرور زمان تو بدن اتفاقات خاص ميفته، بله ممكنه يهو بسته بشه. نه اون درد اصلا مثل پريودي نيست، خيلييي وحشتناكه، من حس ميكردم هر لحظه ممكنه منفجر بشم😄

ببين به مرور زمان تو بدن اتفاقات خاص ميفته، بله ممكنه يهو بسته بشه. نه اون درد اصلا مثل پريودي نيست، ...

حالا فردا نوبت گرفتم با خودم میبرم عکسارو ببینم چی میگن خدا کنه بگه لازم نیست 

انشاءالله خدا واست معجزه کنه گلم انشاءالله دامنمون سبزبشه

الهی آمین🌹🍃

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
برامن که ملایم بود😂

خب طبيعيه كه ملايم باشه، چون لوله هاي شما باز بوده. فقط كسايي درد زياد ميگيرن كه لوله هاشون بسته باشه، چون ميخواد با فشار اون ماده لوله ها رو باز كنه. شما غير ممكن بوده درد داشته باشيد

خب طبيعيه كه ملايم باشه، چون لوله هاي شما باز بوده. فقط كسايي درد زياد ميگيرن كه لوله هاشون بسته باش ...

اره خیلی کم یعنی قابل تحمل تخمدون چپم درد گرفت.راستم که اصلا هچی حس نکردم

آره عزیزم یکماه بعدش باردار شدم.البته عکس رنگی مشکلی نداشت خودم تنبلی تخمدان داشتم

من قبل عکس لتروزول و اچ ام جی و اچ سی جی استفاده کرده بود.روز سوم پریودی رفتم دکتر سونو کرد گفت دوتا تخمک ازاد کردی میبایس حامله میشدی عکس رنگی برات مینویسم.دیگه من رفتم عکس گرفتم دیگه پیش دکتر نرفتم