2777
2789
عنوان

کاربرای اعصاب ندار نی نی سایت

491 بازدید | 68 پست

خانما چرا محیط اینجا اینطوریه.البته نه همه ها. بعضیا انقدر محترمانه جواب آدمو میدن آدم کیف میکنه. ولی بعضیا اعصاب ندارن. همون اول میخوان قورتت بدن. زود قضاوت میکنن. خیلی رفتارشون بده. من دلم میخواد هر ازگاهی سوالی بپرسم یا نظری بخوام.ولی متاسفانه بازخوردش زیاد جالب نیس. همه هم ماشاالله همه چیزدان و عالی.خدا رو شکر واقعا

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

دیگع همه جا همه مدل آدم هس

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ها بیشترشون اینشکلی هستن.  ولی اقایون اینجا ن. کمک بگیر از بعضی از آقایون باشخصیت کمکتون میکنن

ای عشقم وقتی ترو میبوسم انگار میوه بهشتی را چشیده ام .گویا وجودت بوی عطر میوه های بهشت را میدهد 😍

شما سعی کن جوابی ک اذیتت می‌کنه و بش توجه نکنی همه جا خوب و بد داره

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بی عصاب میگفتی راحتتر بود حالا نپری بهم😂🤏

دقیقا😄نه بابا میگم که مشکلم کلا با زود پریدنه.

به قولِ یه عزیزی:"کاش اینجا هم دکمه بلاک داشت و هر کی رو مخ بود بلاک می‌کردیم"

😄😄😄😄آخه چراااااا یکم باهم مهربون باشیم بابا دنیا دو روزه