2777
2789
عنوان

شیاف دیکلو واسه رشدابرو

12702 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان، اومدم یه تجربه به اشتراک بذارم شاید خانومای دیگه هم نیاز داشته باشن

من خیلی اینجا سرچ میکردم وخیلی چیزا استفاده کردم واسه رشد ابرو که تقریبا نتیجه خوبی برام نداشته ،مثل خرگوشک، انواع روغن ها، پمادهای داروخانه ای و ..... اینجا دیدم یکی دونفر نوشته بودن شیاف دیکلوفناک، بقیه هم مسخره کرده بودنو،یا ترسیده بودن استفاده کنن، منم دیدم ابروهام ریزش داره خالی شده،، گفتم فرقی به حالم نمیکنه بذار استفاده کنم،،، توگوگلم سرچ کردم دیدم که حتی توضیح داده خود گوگل طرز مصرفو،، من یه شیاف برداشتم یکم ذوب کردم خیلی کم،مثلا حتی بچسبونید نوکشو به کتری داغ کافیه، خیلی رقیق نکنید، همونو مثل رژ لب کشیدم به ابروم، الان 4 روزه دارم اینکارو میکنم هربارم رفتم جلو آینه کشیدم رو ابروم،شستشو هم ندادم،،، میدونید کجاش تعجبه اینجاش که چی داره توش که تو این 4 روز جاهای خالی ابروم پر شد و ریزش کم؟؟؟؟؟؟؟ از عوارض بعدش نمیدونم،،، ولی تنها روش سریعی بودکه بدون حساسیت و مشکلی جواب داد واسم تو ابروهام کمی شوره میزنه فکر میکنم درماتیت خفیف دارم،،، ولی بااین سریع پر شد ابروم... فقط اگه ریشه ابرهاتون سسته وقتی کمی ذوبش کردید آروم با انگشت بمالید جاهای خالی.... دعام کنید یادتون نره🙏🙏🙏🙏💜💜💜💜😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب بود فقط دیکلوفناک ۱۰۰ یا ۵۰ خانم دکتر؟

فرقی نمیکنه من 100 داشتم، تازه میگفتن شیاف استامینوفن یا هرشیافی میشه، ولی من دیکلوفناک 100 تو یخچال داشتم

عزیزم خرگوشک رو چطوری برای ابرو استفاده کردی؟

محلولش رو خریدم ازعطاری هر روز تا یک ماه دوسه بار میزدم رشد کندی داشت تنها خوبیش اینه رنگ تیره قهوه ای میده به ابرو نمیخاد سایه یا مداد بزنی، ولی خب من 1 ماه اینا استفاده کردم ضرر نداشت، ولی تاثیر آنچنانی هم نداشت

جالب بود فقط دیکلوفناک ۱۰۰ یا ۵۰ خانم دکتر؟

بعد راجع به شیاف دیکلو اگه تو گوگل سرچ کنی، نوشته ضدالتهابه،،، حالا نمیدونم به خاطر اینکه التهاب پوست رو کم میکنه باعث رشد میشه یا موادی چیزی توش داره اینو واقعا نمیدونم،،، ولی خداشاهده ابروهام جاهای خالیش که سفید بود جوانه زده تو4 ،5 روز

همینطور روزی دو سه بار شبم موقع خواب یه فندک میگیرم سرش یکم ذوب میشه اونو میکشم تو جاهای خالی،، جالبیش اینه ضخیمو مشکی هم درمیاد🤔 

وبعدش نمیدونم چی میشه دیگه، این دیگه نزنم یا کلا چی میشه نمیدونم،، ولی سعی میکنم همیشه استفادش کنم،، الان حتی کاشت ابرو هم که خیلیا انجام میدن بازم باید مزو کنن، محلول بزنن، برسن، چون ریزش داره اونا هم تا حدودی،، میگم خب چه کاریه به همین ابروم برسم دیگه

بعد راجع به شیاف دیکلو اگه تو گوگل سرچ کنی، نوشته ضدالتهابه،،، حالا نمیدونم به خاطر اینکه التهاب پوس ...

بعدا دوباره تاپیک بزن ببینیم چی شد

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
محلولش رو خریدم ازعطاری هر روز تا یک ماه دوسه بار میزدم رشد کندی داشت تنها خوبیش اینه رنگ تیره قهوه ...

عزیزم بیشتر عصاره ها محلول ها و روغن های گیاهی که عطاری ها میفروشن خیلی رقیق هستن و ماده مؤثره کاملی به کار نبردن .. اگه روغن خرگوشک درست و حسابی میزدی اوضاع فرق می‌کرد..  من کلا با کاربرد موادشیمیایی موافق نیستم ... حتی من مطمئنم اگه وازلین در ترکیب با روغن کرچک به ابرو بزنی به نتیجه دلخواه میرسی اگه روغن دم مرغ هم بهش اضافه کنی که فوق‌العاده میشه ..ولی چون بازم ممکنه تقلب توش باشه همون وازلین و کرچک رو امتحان کن...

عزیزم بیشتر عصاره ها محلول ها و روغن های گیاهی که عطاری ها میفروشن خیلی رقیق هستن و ماده مؤثره کاملی ...

وازلین و کرچکم امتحان کردم، کاری که شیاف کرد این نکرد، اون وازلینو کرچکم خیلی چرب میکنه و چربی باعث ریزش