سلام عزیزان، اومدم یه تجربه به اشتراک بذارم شاید خانومای دیگه هم نیاز داشته باشن
من خیلی اینجا سرچ میکردم وخیلی چیزا استفاده کردم واسه رشد ابرو که تقریبا نتیجه خوبی برام نداشته ،مثل خرگوشک، انواع روغن ها، پمادهای داروخانه ای و ..... اینجا دیدم یکی دونفر نوشته بودن شیاف دیکلوفناک، بقیه هم مسخره کرده بودنو،یا ترسیده بودن استفاده کنن، منم دیدم ابروهام ریزش داره خالی شده،، گفتم فرقی به حالم نمیکنه بذار استفاده کنم،،، توگوگلم سرچ کردم دیدم که حتی توضیح داده خود گوگل طرز مصرفو،، من یه شیاف برداشتم یکم ذوب کردم خیلی کم،مثلا حتی بچسبونید نوکشو به کتری داغ کافیه، خیلی رقیق نکنید، همونو مثل رژ لب کشیدم به ابروم، الان 4 روزه دارم اینکارو میکنم هربارم رفتم جلو آینه کشیدم رو ابروم،شستشو هم ندادم،،، میدونید کجاش تعجبه اینجاش که چی داره توش که تو این 4 روز جاهای خالی ابروم پر شد و ریزش کم؟؟؟؟؟؟؟ از عوارض بعدش نمیدونم،،، ولی تنها روش سریعی بودکه بدون حساسیت و مشکلی جواب داد واسم تو ابروهام کمی شوره میزنه فکر میکنم درماتیت خفیف دارم،،، ولی بااین سریع پر شد ابروم... فقط اگه ریشه ابرهاتون سسته وقتی کمی ذوبش کردید آروم با انگشت بمالید جاهای خالی.... دعام کنید یادتون نره🙏🙏🙏🙏💜💜💜💜😍