2777
2789
عنوان

به این آدم چی بگم؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رو رفتارت تجدید نظر کن اینقدر بهش بها نده خودتو اولویت بذار

من مگه بد کردم بهش احترام گذاشتم؟ آره همینکار رو میخوام بکنم بعد این همه ماجرا پیام داده کجایی و فلان با خنده بهش گفتم واست مهم بود زنگ میزدی ببینی مردم یا زنده! بعد اونم جوابشو ندادم

از این میسوزم که اصلا نمیدونه چیکار کرده!!!!

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه ها بیشتر از همه دوست دارم بفهمه خونه ما هتل بین راهی نیس مادر منم خدمه هتل نیس... اگر رفت و آمدی ...

وقتی از برنامه ریزیش برای موندن خونه شما گفت بگو منزل نیستم با یه تعداد از دوستای باشعورم برنامه ریختم و کاملا شلوغم و وقتی برای گذروندن با تو ندارم   

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  

فقط میدونم خیلی بعدا برات باعث دردسر میشه.

بهش بگو خانواده ام خیلی ناراحت شدن با خودم مهمون آوردم دوست داشتن با من تنها باشن .از اون طرف هم موقع برگشت مستقیم بره فرودگاه .بگو دوست ندارم به خانواده ام زحمت بدم

وقتی طرفت پر رو هست جوابش بده . اونطرف هم سعی کن ی هم خونه بهتر پیدا کنی ولی مخفیانه

وقتی از برنامه ریزیش برای موندن خونه شما گفت بگو منزل نیستم با یه تعداد از دوستای باشعورم برنامه ریخ ...

آره میخوام بگم همینو مرسی عزیزم 

وقتی از برنامه ریزیش برای موندن خونه شما گفت بگو منزل نیستم با یه تعداد از دوستای باشعورم برنامه ریخ ...

خدا به پسر گلت سلامتی بده ❤️

فقط میدونم خیلی بعدا برات باعث دردسر میشه. بهش بگو خانواده ام خیلی ناراحت شدن با خودم مهمون آوردم د ...

واقعا باید پر رو جوابشو بدم ببین تصور کن دقیقا چند بار قبل اومدنمون گفتم منم میخوام سورپرایز کنم بعد گفت خب منم هستم!!! گفتم نه دیگه نمیشه که با مهمون سورپرایز کرد و فلان با خنده

چن بارم غیر مستقیم گفتم 

تازه یه بارم این وسط واسه تایید مدارک باید بریم سفارت گفته واسه اونم میام دو روز میمونم!

واقعا باید پر رو جوابشو بدم ببین تصور کن دقیقا چند بار قبل اومدنمون گفتم منم میخوام سورپرایز کنم بعد ...

ببین من این شرایط تو رو دوران دانشجویی داشتم و شهر ما سر راه یکسری دوستان خوابگاه بود می آمدند با من خونه ما و پذیرایی و خرید و استراحت و بعد راهی شهر خودشون میشدن.اون موقع خجالت میکشیدم فکر میکردم زشته ممکنه بگن ما مهمان دوست نداریم ولی بعد متوجه شدم به خودم توهین کردم و اجازه سو استفاده بهشون دادم

واقعا باید پر رو جوابشو بدم ببین تصور کن دقیقا چند بار قبل اومدنمون گفتم منم میخوام سورپرایز کنم بعد ...

بهش بگو هتل رزرو کن . میخوام وقتم با خانواده ام بگذرونم و فامیلها میان خونمون