2777
2789

رتبه ام خیلی بد شد سال دومه کنکور میدم

خیلی بدهlنه؟هر آدمی میبینم برای اثبات موفقیتش میگه من رتبه ۳ رقمی دانشگاه فلان بودم‌

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

عزیزم بالاخره رتبه سه رقمی و رشته تاپ و دانشگاه دولتی و.. افتخار داره 

ولی تضمین کننده موفقیت نیست

شما میتونی مقاطع بعدی تلاش کنی دانشگاه های تاپ قبول بشی یا در زمینه  کارت تلاش کنی و ..

خودتو ناراحت نکن فدای سرت ❤️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه ام پنج رقمی بود..خیلی هم خوشحال بودم..دانشگاه هم دولتی قبول شدم اونی که میخواستم...پردیس کشاورزی دانشگاه تهران...عاشق فضاش بودم...مسیر اتوبوس و تاکسیش اینجوری بود که میدون شهرمون سوار میشدم جلو دانشگاه پیاده میشدم....کی قراره بزنه تو سرت؟

همکلاسیات ؟یا فامیل؟

اصلا به هیچکدوم نگو...حتی خانواده ات اگه اذیت میکنن

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

سلام 

الان که توی سن ۱۸سالگی هستیم همه براشون مهمه و می پرسم دانشگاه چی قبول شدی رتبه ات چند 

۱۰ سال دیگه که تو یه آدم حرفه ای باشی توی کار خودت 

کسی کاری با اینکه کجا درس خوندی یا رتبه ات چند شده ندارن

یا نمی‌گن مدرک تو از کدوم دانشگاه گرفتی ، چه خصوصی کار کنی چه توی استخدامی ای دولتی 

ولی بعد کارشناسی میتونی کنکور ارشد بدی دانشگاه بهتری با رتبه قبول شی اگه توان و حوصله پشت موندن نداری 

انتخاب رشته اتو حتما انجام بده انواع دوره های با کنکور هست روزانه های با سوابق هست دانشگاه های دیگه 

انتخاب رشته اتو انجام دادی فقط کد رشته های روزانه با آزمون رو نزن اگه کنکوری امسال بودی چون محروم میشی از کنکور سال بعد اگه بخوای پشت بمونی 

انتخاب رشته هر رشته ای رو کردی میگن ک میتونی مرخصی بگیری یکی دو ترم بخونی واسه ۴۰۵ اگه شد خوب چه بهتر نشد هم اینو داری خیالت راحته