2777
2789
عنوان

به این آدم چی بگم؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست
ببین من این شرایط تو رو دوران دانشجویی داشتم و شهر ما سر راه یکسری دوستان خوابگاه بود می آمدند با من ...

ببین اگر باز احترام متقابل میذاشتن یه چیزی ولی انگار نه انگار یعنی یه جوری خودشو زده به اون راه که انگار هیچی نشده! به خدا هتلم میای بیرون از گارسون و رسپشن یه تشکر میکنی بعد میری!!!

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

من مگه بد کردم بهش احترام گذاشتم؟ آره همینکار رو میخوام بکنم بعد این همه ماجرا پیام داده کجایی و فلا ...

نه اتفاقا شما به اون خیلی خوبی کردی

ولی به خودت نه

وقتی از خودمون در مقابل دیگری میگذریم باید متوجه بشه یعنی بهش توضیح بدیم خودمونم دوست داریم این کارو بکنیم و بخاطر اون انجام نمیدیدم وقتی تو ذهنمون با خودمون تصمیم میگیریم از خودمون بگذریم وبعضی ادما واقعا توان این فهم رو ندارن و قدردان که نیستن بی توجه هم میشن چون انگار ارزشمون پیش اونا پایین میاد

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو هتل رزرو کن . میخوام وقتم با خانواده ام بگذرونم و فامیلها میان خونمون

اره دقیقا واسه اینسری میخوام اینجوری بگم ایشالله سری بعدی هم میگم هتل رزرو کن میخوام تنها باشم باهاشون

ببین اگر باز احترام متقابل میذاشتن یه چیزی ولی انگار نه انگار یعنی یه جوری خودشو زده به اون راه که ا ...

بهش بگو میخوام ۵ روز بیام شهرتون خونه شما بمونم بریم گردش و تفریح تا شوکه بشه

بهش بگو میخوام ۵ روز بیام شهرتون خونه شما بمونم بریم گردش و تفریح تا شوکه بشه

خودش چون میدونه نمیایم خیالش راحته بعدم باز شرایط آدما فرق داره من خونه مون اصلااااااا به دلایلی شرایط مهمونی دادن رو نداشت پر رو پر رو اومد 

خانواده شم که از خودش بلا نسبت بی ادب تر

خودش چون میدونه نمیایم خیالش راحته بعدم باز شرایط آدما فرق داره من خونه مون اصلااااااا به دلایلی شرا ...

متاسفم که باید باهاش هم خونه بمونی. ولی برای حفظ آرامشت باهاش رک باش 

متاسفم که باید باهاش هم خونه بمونی. ولی برای حفظ آرامشت باهاش رک باش 

متاسفانه...آره دیگه منم میخوام از این به بعد آرامش و راحتیم اولویت باشه و مراعات و رودربایستی رو بذارم کنار

ببخشید اگر دوست داشتی جواب بده ؟ چه رشته ای و کجا درس میخونی ؟ اگر خواستی خصوصی جواب بده . درخواست د ...

رشته من business and economics عه.

ایتالیام