2777
2789
عنوان

من با یکی از همسايه هام خیلی جور بودم سر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 42 پست
منم همین مشکل شما رو دارم.جلوی بچه م چیزی بروز نمیدم ولی واقعا دلم میشکنه از کارهاشون

چکا کنیم من اعصابم خیلی خرد میشه

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره چکا کنم اگرم شوهرم بفهمه 300 داشتم و ریتم براش میوه و گرفتم منو میکشه.  نمیدونم چرا دلم می ...

میدونی چون باج میدی تا آدمها رو نگه داری پیش خودت.مهرطلبی.ازش درس بگیر.دیگه تکرار نکن.بچه ت چند سالشه؟ببر کلاس ثبت نامش کن

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
کلا این بشه یه تجربه پشت کسی حرف نزن

حالا گیریم شد تجربه

حرف من الان بچمه ک اذیتش میکنن

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

منم از بچه های همسایه ها راضی نیستم بی ادبن

به پسرم میگم بیرون نرو خودم شب میبرمت پارک 

عصر ها میبرمش پارک بازی کنه 

با همسایه ها هم رفت و آمد ندارم

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
میدونی چون باج میدی تا آدمها رو نگه داری پیش خودت.مهرطلبی.ازش درس بگیر.دیگه تکرار نکن.بچه ت چند سالش ...

ن بخدا نه طلب نیستم دوست دارم برای طرف سنگ تموم بزارم 

زنگ زد بهم داشت گریه میکرد میگفت مامانم میگه من نمیام پیشت سرما میخورم منم دلم سوخت 

چکا کنیم من اعصابم خیلی خرد میشه

دقیقا حست درک میکنم.من بچه م میبرم تو کوچه کنارش می مونم تا بازی کنه اگر بچه ها بی محلش کنند سعی میکنم چیزی بروز ندم.توی دلم ولی ناراحتم.بچه های اقوام نزدیک میارم خونه پیشش.باهاش کاردستی درست میکنم.میبرمش بازار.وقتش پر میکنم 

حالا گیریم شد تجربه حرف من الان بچمه ک اذیتش میکنن

پنمره رو ببند و سرگرمی کن با کاردستی و.....

یه تجربه دربا ه بجه ها دارم هر چی بزرگترها بینشون بیشتر دخالت کنند بدتره الان دختر من کلی همسن داره دو طرف گاهی بینشون دعوا پیش میاد من هیچوقت بینشون نمیرم خودشون زود با هم آشتی می‌کنند اما اگه من دخالت کنم بدتر میشن و لجوج تر 

اشتباه شما و همسایه شریک شدن تو دعوای بچه ها بوده بچه ها خودشون با خودشون کنار میان 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
منم از بچه های همسایه ها راضی نیستم بی ادبن به پسرم میگم بیرون نرو خودم شب میبرمت پارک  عصر ه ...

صدا بچه میشنوه گوش نمیده.هی میگه مامان بریم بیرون 

التماس اش میبینم دلم میسوزه 

پارک دوره بهم همش ک نمیتونم تنهام هستم مستزسم

من خیلی د. حق این خوب بودم سرما خورده بود 300 ت. من فقط براش میوه گرفتم رفتم خونش آب گرفتم. کر ونا. ...

یاد بگیر از این به بعد بیش از حد خودت شیرین نکنی واسه کسی غیبتم نکن که مثل الان به چه کنم چه کنم بیفتی البته حق میدم شما مشخصه مهر طلبی 

ن بخدا نه طلب نیستم دوست دارم برای طرف سنگ تموم بزارم  زنگ زد بهم داشت گریه میکرد میگفت مامانم ...

دیگه دلت نسوزه خب؟هیچوقت هم زیاد با همسایه صمیمی نشو.اگر هم خواستی باهاشون حرف بزنی در مورد دیگران حرف نزن.