2777
2789
عنوان

من با یکی از همسايه هام خیلی جور بودم سر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 42 پست
دقیقا حست درک میکنم.من بچه م میبرم تو کوچه کنارش می مونم تا بازی کنه اگر بچه ها بی محلش کنند سعی میک ...

من اینجا غریبم کسی ندارم 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
کلا اشتباه اولت حرف زدن و دوست شدن با همسایه بوده..بچت ببر پارک ببر بیرون..کلا با رفت امد و دوستی هم ...

دهنت طلا 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت یعنی پشت کسی حرف نزدی؟ عجب

ببین شاید فقط با خواهرم در حد کم

خانواده شوهرم پر جمعیت هستن و من الان ۱۱ ساله عروسشونم هیچکس نمیتونه بگه من کلامی ح ف درباره کسی زدم چون هیچوقت نزدم هیچوقت فقط با شوهرم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
ن بخدا نه طلب نیستم دوست دارم برای طرف سنگ تموم بزارم  زنگ زد بهم داشت گریه میکرد میگفت مامانم ...

مامانش نرفته تو رفتی ؟؟ 

هر جا زیاد محبت کردی منتظر باش پاش و بخوری

هیچ کس ارزش نداره اینقدر واسش کار کنی

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

یک .به هیچکس اونقدی ک دلت میگه اعتماد نکن .دشمن امروزت ممکنه دوست فردات باشه .و‌دوست امروزت ممکنه دشمن فردات 

پس هیچوقت هر حرفیو نزن .هیچوقت با هیچکس 

دوم .شما ب چ‌ حقی ۳۰۰تومن میوه خریدی از زحمت شوهرت ؟ اشتباه دومت همینه ک آدم مهر طلبی هستی ک حاضری خودتو فدا کنی برا بقیه 

بجای غصه خوردن درس بگیر از اتفاقات زندگیت تا دوباره تکرار نشن برات

پنمره رو ببند و سرگرمی کن با کاردستی و..... یه تجربه دربا ه بجه ها دارم هر چی بزرگترها بینشون بیشتر ...

م اصلا دخالت نکردم اون شروع کرد  بچشو یاد داده بود اذیت می‌کرد 

مامانش نرفته تو رفتی ؟؟  هر جا زیاد محبت کردی منتظر باش پاش و بخوری هیچ کس ارزش نداره اینقدر ...

آره گریه میکرد پشت تلفن دلم سوخت براش 

م اصلا دخالت نکردم اون شروع کرد  بچشو یاد داده بود اذیت می‌کرد

پس دوست مناسبی برای بچت نبوده 

ولی در کل پشت سر کسی حرف نزن من تو سن کم این اخلاق رو داشتم فهمیدم که اشتباهه الان اصلا ندارم

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
عزیزم💔سعی کن یه دوست دیگه پیدا کنی.ولی این دفعه اشتباهات قبل تکرار نکن

خیلی دلم گرفته 

بیشتر چون بچمو اذیت میکنن 

مگه داریم همیچین آدمی 😢

خیلی دلم گرفته  بیشتر چون بچمو اذیت میکنن  مگه داریم همیچین آدمی 😢

آره بابا زیادن.نمونه ش همسایه های ما😊💔منم دلم برای بچه هام میسوزه.ولی سعی کن مادر قوی باشی

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️

دوست آدم فقط خانواده آدمه من اصلا با همسایه فقط در حد سلام و احوال پرسی هم خونه قبلی یه خانوم بود هی میگفت من تنهام بیاد پیشم من نمی رفتم اینجا هم که هستم خیلی دوسه تا همسایه با هم قاطی هستن بغلی مخصوصا ولی من نه خودشو راه میدم نه بچه هاشو چند بار گفته بذار بچت بیاد بازی کنه با بچه ها افسرده میشه تو خونه ولی محل ندادم میگه خودت بیا منو فلانی صبا میریم دورهمی بیا گفتم خیلی ممنون

تا این حد که دخترش بهم میگه شما چرا بیرون نمی‌آید گفتم راحتم