2777
2789
عنوان

ختم پسر عمه ام شوهرم برا غذا آبرو برام نذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3787 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزدیش؟ نمیدونم چی بگم اصلاهمسر منم پیاز نه خام نه پخته نمیخوره اما جدا میکنه صداش درنمیاد

خاک عالم برسرش من قسمت مردانه نبود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
ببخشید نفهم نیست برای خودش ارزش قایله 

ارزش واسه خودت قائل بودن اینه ک نذاری بهت توهین کنن

اینکه بقیه رو خدمتکارت ببینی مخصوصا کسی ک عزاداره!فقط و فقط بیشعوری و بی درک بودن طرفو میرسونه همینطور رستوران نیس پول داده باشه طبق میلش غذا بیارن

دوس نداشت؟

نمیخورد!

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
 آره تو اون همه آدم گفته این پیاز چرا کنار غذامه ؟ اونا هم دستپاچه رفتن غذا گرم کردن وای وای هم ...

عجب گاویه!!!!!مگه غدای عروسیه ایراد میگیره اونم نباید ایراد گرفتا اما بالاخره شادیه همه حوصلشون زیاده اما ایراد گرفتن از پذیرایی عزا دیگه نهایت بیشعوریه 

اصلا زمان قدیم مردم برای صاحب عزا تا سه روز عذا میبردن که حوصله نداره دلش تنگه نخواد اشپزی بکنه حالا تواین زمان عزادار بدبخت مصیبتش یه ور دولاراست شدنش جلوی مردم هزارور 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
مروز فهمیدم  دارم آتش می گیرم حالم بد شد خیلی بد از بس نفهمه نمی شه باهاش حرف بزنم اصلا درک ندا ...

درکت میکنم خیلی بده بخدا مخصوصا اینکه رفتار همسر جلو بقیه یجورایی انگار نشون دهنده تو هم هست

ادم میمیره از خجالتتت

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببخشید نفهم نیست برای خودش ارزش قایله 

ارزش قائل شدن برای خودش رو واسه خودش نگه داره . نهایت میتونست غذا نخوره . و ارررررررزش زیادی برای خودش قائل بشه بره رستوران هر چی دوست داره میل کنه . صاحب عزا چه گناهی کرده که باید نگران سیری و گرسنگی این آقا باشه .‌

من بعد متوجه شدم فکرکردم یعنی غذای مونده ی یکی دیگه رو گرم کردن براش

نه

کنار غذاش پیاز بود اینم گفته اه اینا چیه

صاحب عزا هم دستپاچه شد رفتن براش غذای دیگه اوردن

توضیح دادم عزیزم فکرکردم غذای دهنی گرم کردن براش

اوکیه عزیزم