2777
2789
عنوان

چرا اینقد سایت سوت و کوره💔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 30 پست
اره همرو میدونم. خودم خیر سرم انقد کاردارم ک نگوووو.. حوصلشو ندارم💔💖نمیدونم چرا اینجوری شدم یهوووو

شما چندتا صلوات بفرست سلامتی آقا امام زمان بعد پاشو برس به کارات منم همین کارو کردم تلفن مهم داشتم زدم لباسشویی دور دوم روشن کردم بشینم صبحونه بخورم یاعلی برم برسم به آشپزخونه دیشب ترکوندیم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

باورکن منم الان کاردارم ولی اومدم سربزنم😄

منم کاردارم.. خیلی... 👌💔ولی یسری اومدم اینجا، پاشم برم بع کارام برسم 👌😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چندتا صلوات بفرست سلامتی آقا امام زمان بعد پاشو برس به کارات منم همین کارو کردم تلفن مهم داشتم ز ...

الهی به امید تو

الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ✨✨👌

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

اره بریم 😂

بریم کارامون تموم شد.. میام میبینمت. 😂😂یا علی مدد

باشه😂🌹

بوس بوس تا اتمام کارا. 😂😂😘😘

من دلیلشو بگم یا نه کافیه 😂خوذمم الان درس دارم اومدم استراحت دوباره باید برم بخونم

کافیه.. خودم مدانم😂😂

میگن بچه شیرینی زندگیه اینجا هم شیرینی سایته دیگه😂😂وقتی هستن سایت شلوغه وقتی نیستن سوت وکور

اخه چرت و پرت میگن چون هنوز از نظر عقلی بزرگ نشدن درگیر همون مسائل مدرسه و ... اینجا خالیش میکنن😂

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 😊😊

میگن بچه شیرینی زندگیه اینجا هم شیرینی سایته دیگه😂😂وقتی هستن سایت شلوغه وقتی نیستن سوت وکور

اره بخدااا. گل گفتی 😂😂👌